Určitě jste již slyšeli, že ke každému astrologickému znamení se hodí různé kameny, které svou energií doplňují nebo zesilují charakteristické znaky znamení. Že mohou ovlivnit psychiku nebo zdravotní stav člověka. Ideální je, když si každý vybere kámen sám podle toho, jak se mu líbí a jak ho osloví. Co když ale nastane situace, že chcete někomu darovat šperk s kamenem a nevíte jaký vybrat? V tomto případě by vám mohl pomoci tento blog.

V blogu Vám nabízíme seznam kamenů souvisejících s jednotlivými znameními (tentokrát to je STŘELEC) a nabídneme Vám výrobky členek klubu Tvoříme šperky z cínu, jež jsou osazeny kameny vhodnými pro toto znamení. Pokud si ze šperků nevyberete, můžete jednotlivé šperkařky oslovit, zda mají kámen, jenž by Vám vyhovoval a jestli pro Vás mohou vyrobit nějaký šperk. Ale ne všechny kameny jsou lehce dostupné jak fyzicky, tak finančně ... Ale to už je věc domluvy :-).

Zde  si můžete ověřit polohu Slunce při Vašem narození

Lidé narození ve znamení Střelce jsou upřímní idealisté, kteří často svými myšlenkami předbíhají dobu. Chtějí se věnovat tomu, čemu věří a co je baví. Svoboda je pro ně stejně důležitá jako upřímnost a v každé situaci pravdomluvnost. Lehce se pohybují v nejvyšších společenských kruzích, jsou to rození herci. Pátrají po smyslu a seberealizaci, jejich život bývá cestou za dobrodružstvím. V životě se jim obvykle daří, mají cit pro nalézání nových příležitostí a štěstí jdou vstříc. Zajímá je, co je módní a chtějí být tam, kde se děje něco nového a neobvyklého. Očekávají velkolepý život ve všech aspektech, proto mohou působit domýšlivě. Negativní vlastností Střelců je také přílišné slibování. (zdroj textu a obrázku)

Minerály doporučované pro znamení Střelce - safír, topaz, cordierit, ametyst, modrý chalcedon, chryzopras, tanzanit, sugilit, dumortierit, opál, sodalit, lapis-lazuli, tyrkys, chryzokol, avanturín, měsíční kámen, tmavomodrý a safírový křemen, ohnivý achát, obsidián, meteoritické železo 

Zde je několik vhodných dárků pro ženy ve znamení Střelce. Šperky, jenž obsahují některé z těchto kamenů a jsou v nabídce členek klubu Tvoříme šperky z cínu. Kliknutím na obrázek se dostanete na prodejní stránku.

LAPIS LAZULI 

AVANTURÍN

CHALCEDON

SODALIT

MĚSÍČNÍ KÁMEN

TYRKYS

AMETYST

CHRYZOKOL

OPÁL A OHNIVÝ ACHÁT

 

Ve Střelci se narodila členka našeho klubu Therapy. Požádala jsem ji, aby s námi sdílela, jak  na sobě vliv tohoto znamení pociťuje.
Ačkoli na astrologii moc nedám, musím uznat, že některé charakteristiky střelce na mě sedí dokonale. Je to především upřímnost a pravdomluvnost, mé vlastnosti, na které celý život dojíždím... Idealista naopak nejsem vůbec. Říkám o sobě, že jsem pesimistický realista:-). Svoboda je pro mě skutečně nadmíru důležitá, a čím jsem starší, tím je ještě důležitější. V nejvyšších společenkých kruzích se rozhodně nepohybuji, a už vůbec ne lehce. Herečka jsem možná dobrá, ale velmi stydlivá, tudíž hraji jen před svýi nejbližšími sem tam nějakou scénku z oblasti nejčerstvějších zážitků:-). V životě se mi daří i nedaří, myslím, že je to v rovnováze. Smysl a seberealizace jsou pro mě důležité, dobrodružnou povahu naopak spíše nemám. Jsem také velmi konzervativní, takže novinky právě nevyhledávám a na módu nedám vůbec. Sliby téměř nepoužívám, a když už ano, pak je dodržuji.