Už je to tady. Velká meziklubová soutěž je u konce.

Co je to velká meziklubová soutěž jsem se mohli dočíst zde a dnes vám přinášíme závěrečný blog, který vás provede celou soutěží jak probíhala.

Do soutěže se zapojilo 9 klubů. Kluby se rozdělily podle loga

Červené logo, Černobílé logo, Zelené logo, Hnědé a zlaté logo, Fialové, malinové a růžové logo, Modré logo, Květinové logo, Nezařaditelní, Zvířecí logo

Každé kolo mělo stanovené téma a každý klub nominoval vždy 3 své výrobky, takže v každém kole mezi sebou bojovalo 27 výrobků.

Pokud si chcete připomenout jednotlivá kola - zde je jejich seznam.

Svět Julese Verna - Soutežní blog
Sedm smrtelných hříchů - Soutěžní blog
Pohádky tisíce a jedné noci - Soutěžní blog
Koření - Soutěžní blog
Karneval -  Soutežní blog
Secese bez šperků - Soutežní blog
Květinové děti - Soutežní blog
Čaj o páté - Soutežní blog
Pánský klub - Soutěžní blog

Než přistoupíme k závěrečnému vyhlášení jak si vedly kluby a jednotlivci, tak ještě trošku statistiky.

Ve všech 9 kolech se vystřídalo celkem 108 prodejců, někteří soutěžili v každém nebo téměř každém kole a někteří se do hlavního klání dostali jen jednou, dvakrát. Bylo rozdáno celkem 6989 hlasů.

A teď už konečně jak to dopadlo.

Nejprve jak si vedly kluby.

V každém kole mohl klub získat 1 až 9 bodů (podle toho, kolik bodů spolenčě nasbírali jeho členové).

Na prvním místě se umístil klub Nezařaditelných s 64 body, za nimi Květinoví s 56 a o třetí místo se s 49 body dělí klub Modrých a Červených. Dále je pak klub Zvířátkových a Hnědozlatí se 47 body, Zelní získali 40 bodů, Černobílý 39 a klub Fialovo-růžovo-malinový nasbíral 18 bodů.

A teď už k jednotlicům

V každém kole mohl soutěžící získat 1 až 27 bodů (podle toho kolik celkově získal hlasů, bodový sestém byl zaveden, aby se vyloučily nestejné počty hlasujících v jendotlivých kolech).

Na prvním místě se umístila AtelierSharka / SharkaE. s se 127 body, za ní siska111 se 120 body a na třetím místě skynet se 111 body.  Za nimi pak jirra.m (96 b.), Lettuce (90 b.), Nady (89 b.), Papírový bourek / bourek39 (88 b.), mimikry (82 b.), kecam (72 b.) a madlaf (71 b.)

Dále pak (soutěžící jsou řazeni dle toho, kolik získali bodů): pristela, Eire, Pančitelka, Bylinka Máta, Bijioux, pepadana, sarkin, kat-ja, Charleyova teta, Malletka, sphinx, JůHele, rarášek, hypacuda, Agata40, Marth, lucank, Eta-E11, chimaera, ingrid.h, rosemari, marianna_f, chochojana, AngelCat, AndreaD., saturnin, 1Rudka, Therapy, Luccina, katysek-katysek, -Ani-, Tanaki, Perutýnka, Jiří Švarc, kakou, MTM, jadwiga, dzejn.n, reeni, Tony Zieglerová, Janina13, Pindruše_verulin, bruno13, Aqua, The TerezkaD, šnajdrová.tereza, rolnicka, Tanaki, Elliska, atelier-age, potapka, andělika, serenity, anatole, evitschka, puf a muf, AnémoneNoire, Khaki, belladona, Zuza.Q, Puntíkatá Zebra, Marshmallow, ledni-medvidek, Oringle, Katleya, leny-ka, KoMa, Jolie, Evka-jurca, Maiki, Leňaska, krásný sen, Fino, family mania, Tapeva, jusnina, asgard, Balen, artemis1981, StepaBri, ev, Damien, A.Dizajn, patocka, Jolanetta, Ostružina, Litchi, x_kaatja, TJADÁ, Michaela.Butterfly, Mariana, Bambaja, janitka, ima, Ilex, hankas75, pašky, Wertcha

No a na závěr vám přinášíme přehlídku 27 nej výrobků - tedy těch, co se v daném kole umístili na prvních 3 místech.

Velká meziklubová
soutež

Cesta kolem světa
za 80 dní... hrací deka

Vynález
zkázy

Okno
z Nautila

 První
hřích...

Harpagonek
.

Pyšný
páv

Příběh
o kalifu čápovi

Originální leporelo
s autorským textem   

Set
"Pozdravy z orientu"

Velbloudice
Vanilka

Okořeňte si...
(kořenky)

Čepice
Red Hot Chilli Pappers

Starý smutný Pierot
Pierre

Dark dream:
Carnival

Masopust na vsi
(malovaná mísa)

Belle epoque
oracle

Art Nouveau
pour le fleur

Nostalgická secesní
vzpomínka

Halenka
v "hypí" stylu

Jsme jen děti
květinových dětí

Hippies
set

 Čajník
.

Tiffany lampa
čajové lístky

 Krabička
na čaj

S jachtou
dál od břehu

 Kukla
model 1

Krabička
na doutníčky

Gratulujeme

Děkujeme všem soutěžícím, hlasujícím, nadšencům a organizátorům Velké meziklubové soutěže za vaši přízeň.

P.S.  {#emotions_dlg.pst} Jelikož se nám soutěž líbila a soutěžení nás bavilo, tak se plánuje její pokračování. Možná trochu jiné a s jinými pravidly, ale to vše se včas dovíte. Sledujte proto blogy, abyste nic nepropásli ;)