Zamilovaný pohled Vonný vosk by měl příjemně vonět a jeho intenzita by měla být dostatečná, ale ne příliš vysoká. Po rozvonění vonného vosku by osoba, která vstoupí do místnosti měla vůni ucítit na první dobrou, ale po pár minutách by již vůně neměla jít rozpoznat.

Skřípe zuby Pokud je vonný vosk příliš intenzivní, čajovou svíčku zhasněte a nechte aroma doznít. Je-li to třeba a pokud je to možné otevřete na chvíli okno. Příště bude lepší dát do aromalampy menší kousek aroma vosku. Vždy je lepší začít s menším množstvím vosku a v případně potřeby postupně přidávat.

Vyplazuje jazyk Pokud je aroma vosk málo intenzivní, přidejte do aroma lampy více vosku - je-li to možné. Intenzita je závislá jednak na velikosti místnosti, ale také na typu esenciálního oleje, jejichž intenzita se může lišit i s mnohem vyšším poměrem méně intenzivní silice. Některé vůně jsou jednoduše řečeno velmi jemné samy o sobě.

SvaťoušekVzdálenost od svíčky k vosku se doporučuje v rozmezí od cca 10 cm do cca 13 cm. Tato vzdálenost je nejlepší pro ideální teplotu vosku a rovnoměrné uvolňování silic.

Hluboce přemýšlí Při používání vonného vosku není potřeba přidávat vodu. Vonný vosk se neodpařuje, tak se není potřeba obávat prasknutí aromalampy. Vůně se začne pomalu uvolňovat po roztavení aroma vosku.

Stydlivý úsměv Vonné vosky se dají kombinovat. Pokud chcete vyzkoušet novou vůni, není problém v aromalampě roztavit dva a více různých aromat vosků. Pozor ovšem na vosky, které jsou provoněny 100% přírodními esenciálními oleji. Kombinace těchto silic má svá pravidla. Pokud ale máte vonné vosky například s obyčejnými vonnými oleji a podobně, není třeba se kombinací bát.

Velký úsměv Dle feng-šuej je vhodné aromalampu umístit v jakékoli místnosti kromě ložnice. Nejvhodnější je aromalampu umístit do obývacího pokoje. Aroma lampu je důležité umisťovat doprostřed stolu (aby nespadla na zem) a daleko od závěsů, záclon a dalších snadno hořlavých předmětů.

Frajer Množství vosku neubývá, pouze postupně vyprchává vůně. Vonný vosk uvolňuje aroma postupně, vůně malého kousku vosku proto trvá hodiny.

 

 Máte nějaký dotaz nebo TIP? Napište mi do zprávy.