A je to tady

Když jsem vyhlašovala tuto anketo-soutěž, vypadalo moje dílko takto:

Tedy vlastně takto:

Ale to jste neviděly

 

 

Takže...TRAMTADADÁ-ano, jsou to další string kalhotky (co byste ode mne mohly také čekat, že?).

 

Patří do mé nové kolekce PASSIONATA  a tak trochu za ně vděčím Luuthien.jestli chcete vědět, co ta s tím má společného, mrkněte sem.

 

NO A KONEČNĚ TAKY TO VYHLÁŠENÍ, ŽE?

Takže ze všech správných tipů (bylo jich celkem 12) vylosoval můj nanukem podplacený synek jednoho vítěze . A tím je........woman. Takže Woman, gratuluji a ozvi se mi. Vyhráváš slevu 100Kč na jakýkoli z mých výrobků a zároveň nulové poštovné.

No a aby to ostatním zůčastněným nebylo líto, nabízím VŠEM, KTEŘÍ SE ZÚČASTNILi, ALE NEVYHRÁLI SLEVU 10% také na cokoli dle jejich výběru (poštovné už si ale musíte hradit sami) Takže pokud jste soutěžili a máte o tuto slevu zájem, též se mi ozvěte do pošty. (Woman kontaktuji já , ostatní se prosím ozvěte sami...)

Bohužel jsem regulerní losování nezvládla nafotit, neb jsem hlídala synkovu levou ruku, kterou losoval, a zároveň jeho pravou ruku, ve které šermoval se svým roztékajícím se úplatkem, takže mi budete muset věřit.....(koberec stejně došel úhony).

No a pokud vás zajímá jak dopadla anketka, nejvíc se tipujícím (alespoň těm, kteří to uvedli) líbil perlový vodopád-což mě popravdě celkem překvapilo

Děkuji, že jste dočetli až sem, a budu se těšit, až se zase někde potkáme.

Ahoj Jetelíček