Jak dopadlo již 63. kolo na téma Podmořský svět?

 

1. místo Germia 76 hlasů

2. místo Therapy 59 hlasů

3. místo Vladstraschna 55 hlasů

 

Gratulujeme vítězkám KyticeKyticea přikládáme přehled vítězných  šperků a pár slov od autorek

 Velký barierový útes 

Germia

 Na téma podmořský svět jsem se pokusila zkombinovat motiv překrásného barevného labradoritu, který mi připomíná zeměkouli. Na této zeměkouli jsem se snažila zachytit co nejvíce z života na korálovém útesu, co se mi na celý kousek vešlo. Ať už se jednalo o korály samotné, nebo želvičky, nebo ryby nejrůznějších tvarů. Zvířata a přírodu zbožňuji a jsou mým oblíbeným motivem, proto jsem z tématu měla obrovskou radost a výroba mne moc bavila" :)

 

 Mořští koráli

Therapy

Mořský svět je téma široké, nicméně každého asi jako první napadnou ryby, mě nevyjímaje. Těm jsem se tedy chtěla tentokrát vyhnout. A protože mám doma již nějakou dobu krásné kabošonky mořského korálu, rozhodla jsem se vytvořit něco, co jsem ještě nikdy nedělala, korály s korály:-).

 

Pohledem kapitána Nema

Vladstraschna

Jak jinak vidět podmořský život, než se vydat pod hladinu? V tom byl pro mě velice inspirativní kapitán Nemo a jeho ponorka Nautilus. Jakmile jsem se rozhodla, že použiju netradiční šperkařský komponent, viděla jsem to kulaté okénko, kterým lze pozorovat tajemný život hluboko pod hladinou.

 

 Těšte se na další soutěž, která bude mít téma Vesmír

 

A nakonec přehled všech výrobků