Dobrý den,

jistě jste si všimli, že jsem snižovala ceny a nepřidávám nové zboží. Důvod je prostý, obchod plánuji výhledově rušit a proto jsem začala s výprodejem zboží. Důvod k ukončení je výrazné snížení obratu, plánuji tedy během několika měsíců zboží rozprodat a nastoupit do zaměstnání. I poslední dva měsíce jsem měla k podnikání práci, což se nedá zvládat a bylo to patrné na mé práci, objendávky jsem musela posílat později, než jsem byla zvyklá a pracovala jsem převážně po nocích.
Tento obchod je moje třetí dítě, vždy mě tato práce bavila, naplňovala mě a je pro mě těžké se s ním loučit. Nakolik je pokles obratu důsledkem zavedení EET u mých zákazníků, netuším, ale propad časově odpovídá. Jedinou šancí pro obchod by bylo jej dotovat, což je pro mě nemyslitelné s ohledem na to, že mám dvě malé dcery a jsem na ně sama, když jsou v mé péči. 

Děkuji všem za přízeň, zboží mám ještě velké množství a ceny budou velmi příznivé, v následujících dnech budu kontrolovat stav skladu. Jelikož mám dvě prodejní místa, je možné, že zboží nebudu schopna pohlídat tak, abych jej včas stáhla z prodeje. Počítejte tedy s tím, že budeme častěji řešit chybějící zboží v objednávce. 

Přeji krásné dny
Katka - atti