Výrobky z EFRAIM kerašonů - soubor letní - NÁHRDELNÍKY, NÁUŠNICE a DROBNOSTI

Mám pro vás další díl krásných kousků, které různými technikami z mých keramických kerašonů vyrábí šikovné kolegyně, zákaznice a vlastně už skorokamarádky. V každém kousku je vidět obrovský kus kreativity, preciznosti a osobnosti, se kterou přistupují ke své práci a dávají do ní to nejlepší ze svého já.

Dnešní ochutnávka bude o špercích.

 

Začneme od náušnic

z obchůdku CORRAL  https://www.fler.cz/corral

  

z obchůdku Hanky72 https://www.fler.cz/hanka72

z obchůdku pandass https://www.fler.cz/pandass

 

a zajímají nás i nové náhrdelníky

  

z obchůdku CORRAL  https://www.fler.cz/corral

   

z obchůdku Hanky72 https://www.fler.cz/hanka72

  

  

z obchůdku janavu https://www.fler.cz/janavu

  

z obchůdku pandass https://www.fler.cz/pandass

  

z obchůdku Myšové https://www.fler.cz/mysove

 

Dříve to bylo hlavně o hlavičkách, teď už si každý vybírá to, co ho více oslovuje, někdo vícebarevné hmyzíky a kombinace barevných květin, někdo se drží minimalistických kousků.

Pokud se chcete objevit v pokračování tohoto blogu se svým výrobkem, stačí jeden krůček - jen si zakoupit některý z kerašonů, keramických obličejů, zvířátek, květin, lístků nebo třeba lebku :) a něco z nich vytvořit. Nebo se k nám připojit v mém klubu https://www.fler.cz/klubova-diskuse/6388/.

A pro ty, co chtějí už hotové kousky, vybírejte u kolegyň a pokud chcete něco minimalistického, moje šperky najdete zde.

 

Co si o té parádě myslíte? Připojte svůj názor, ať víme, jak na vás tyhle kousky a další práce mých milých kolegyň působí. Díky a ať se daří. Krásný zbytek prázdnin a hodně inspirace pro výběr toho nejlepšího šperku, který vás bude bavit :)

Vložení komentáře: Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím