Milí milovníci této krásné techniky,

v klubu wire-wrapping jsme si na vás upekli 4. ročník wire-wrappingové soutěže, k jejíž účasti srdečně zveme všechny členy i nečleny. Tentokrát jsme si pro vás nepřipravili klasickou tématickou soutěž, jak jste zvyklí, ale po všechna kola tohoto ročníku budeme pilovat a zdokonalovat své technické dovednosti.

Základní pravidla soutěže:

-Výrobek musí splňovat technický parametr nebo téma  pro dané kolo, jinak nebude možné jej zařadit do soutěže.    
výrobek musí být vytvořen přímo pro w-w soutěž (nesmí tedy být staršího data než je den vyhlášení daného kola soutěže), může se ale účastnit i jiných soutěží. U daného výrobku si můžete dát odkaz na hlasovací blog (ale nemusíte).  
-  soutěž nově probíhá pouze v jedné, společné kategorii. 
- soutěž bude probíhat pravidelně jednou za měsíc či dva. Střídají se tematická a technická témata. Vítězové tematických kol určují další tematická kola, technická kola budou vybírána v klubu.

Jako poslední kolo před Vánocemi jsem vybrala trochu netradiční téma - "Váš favorit za rok 2015". Vyberte jeden ze svých výrobků vyrobený či dokončený během roku 2015 a pošlete mi ho (může být samozřejmě i nově vyrobený přímo pro soutěž). Výrobek musí být vložený ve zboží, může být samozřejmě už prodaný nebo vystavený s rezervací. Hlasování pak proběhne jako obvykle. Před Vánocemi už většinou není tolik času vyrábět nové výrobky, ale zas by byla škoda přijít o jedno kolo soutěže a aspoň se budete moci ohlédnout za letoškem a zjistit, co všechno krásného jste vlastně zvládli vyrobit :)

Zúčastnit se může kdokoliv, i nečlenové klubu, podmínkou je použití techniky wire-wrapping, kombinace s dalšími technikami je samozřejmě možná. 

Titulní foto by Eire.

1. místo - Darkmoon - Kolibřík - 31 hlasů 
2. místo - v.aries - Spletitá vášeň - 30 hlasů 
3. místo - Ulccinen - Frozen darkness - 26 hlasů

Gratulujeme!

 

Old love: Elvea - náramek Ag 925/1000
15 (7%)
Přívěsek - měděný oceán
1 (0%)
Štít (náhrdelník)
16 (8%)
Lapis lazuli náušnice
2 (1%)
Brouk - brož
13 (6%)
Náušnice s býčím okem - Luxury Day
13 (6%)
Časoměr
3 (1%)
CS prívesok
4 (2%)
Frozen darkness
26 (14%)
Rosaria
10 (6%)
Vinařská brož
3 (2%)
Prolínání
7 (4%)
Spletitá vášeň
30 (16%)
Přívěsek vášnivá luna
2 (2%)
Zaviate granátom 2..
6 (4%)
Lunice čarodějky Tety
7 (4%)
Kolibřík
31 (17%)
Celkem hlasujících: 68