Milí milovníci této krásné techniky,

v klubu wire-wrapping jsme si na vás upekli 4. ročník wire-wrappingové soutěže, k jejíž účasti srdečně zveme všechny členy i nečleny. Tentokrát jsme si pro vás nepřipravili klasickou tématickou soutěž, jak jste zvyklí, ale po všechna kola tohoto ročníku budeme pilovat a zdokonalovat své technické dovednosti.

Základní pravidla soutěže:

-Výrobek musí splňovat technický parametr nebo téma  pro dané kolo, jinak nebude možné jej zařadit do soutěže.    
výrobek musí být vytvořen přímo pro w-w soutěž (nesmí tedy být staršího data než je den vyhlášení daného kola soutěže), může se ale účastnit i jiných soutěží. U daného výrobku si můžete dát odkaz na hlasovací blog (ale nemusíte).  
-  soutěž nově probíhá pouze v jedné, společné kategorii. 
- soutěž bude probíhat pravidelně jednou za měsíc či dva. Střídají se tematická a technická témata. Vítězové tematických kol určují další tematická kola, technická kola budou vybírána v klubu.

Pro 5. kolo 5. ročníku zvolil téma v.aries, vítěz předchozího kola tohoto ročníku. Tématem pro toto kolo je "Polární záře".

Zúčastnit se může kdokoliv, i nečlenové klubu, podmínkou je použití techniky wire-wrapping, kombinace s dalšími technikami je samozřejmě možná.

Své soutěžní výrobky posílejte mně (Eire) do pošty do 15. 2. 2016  Poté bude vytvořen soutěžní hlasovací blog, otevřený všem.

Těšíme se na vaše soutěžní výrobky.

Toto kolo je zároveň posledním kolem - z časových i osobních důvodů jsem se rozhodla soutěž ukončit. Je možné, že se soutěže ujme někdo jiný, pokud vás toto téma zajímá či láká, zvu do našeho wire-wrappingového klubu.