Dnes jsou to přesně 2 roky, co se Woodooland narodil. Za tu dobu si získal už 800 nadšenců a počet prodaných výrobků se nezadržitelně blíží k hodnotě 1000 kusů. Celkem si u nás objednalo zboží už 246 zákazníků. Moc děkujeme všem milým duším za přízeň, inspiraci a Fleru za prostor.

V rámci narozeninových oslav vyhlašujeme velkou soutěž pro naše milé zákazníky a nejen pro ně. Tak neváhejte a soutěžte, rozdělíme mezi vás celkem 7 výher! Své příspěvky můžete posílat až do data, kdy jsme se konečně rozhoupali a vložili sem první výrobek – bylo to 19. února.

 

Už jste si u nás něco koupili?

a) Ano, jsem váš zákazník. - pokračujte k bodu A

b) Ne, zatím nic. - bod A klidně přeskočte a pokračujte k bodu B

 

A) Podmínky soutěže pro zákazníky

Všechny naše výrobky jsou takové naše děti a nás moc zajímá, jak se jim teď daří a jak se u vás zabydleli. Do soutěže nám tedy prosím pošlete jednu fotku, jak náš výrobek využíváte – ideálně s vámi, dětmi atd. Fotky nám poslouží k propagaci obchůdku, takže zasláním fotky nám zároveň dáváte souhlas s jejím použitím na našich stránkách. Děkujeme! ;-)

K fotce můžete připsat i krátký text, vtipný popisek, ale i vaše zkušenosti, jak výrobek slouží, zda všechno funguje tak, jak má, a nebo i nějaký ten tip na vylepšení. Zkrátka cokoliv, co nás potěší nebo i pomůže.

Každý, kdo nám spolu s fotkou pošle i kompletně vyplněnou anketu (viz níže), dostane od nás 5% slevu na nákup! Fotky i anketu posílejte vnitřní poštou (profil – napsat zprávu).

Ze všech došlých fotek vylosujeme 3 výherce. První vylosovaný získá jeden výrobek dle vlastního výběru v hodnotě do 1500,- Kč, druhý v hodnotě do 1000,- Kč a třetí v hodnotě do 500,- Kč. Ceny pro první, druhé a třetí místo si vyberte předem a připište je do zprávy k posílané fotce. Vybírejte pečlivě – výběr je závazný! ;-)

A aby nebylo výherců málo, ze všech fotek ještě sestavíme hlasovací blog. Autoři tří fotek s nejvyšším počtem hlasů od nás získají slevu 30, 20 a 10 % na nákup.

 

Pro účast v soutěži od vás tedy potřebujeme FOTKU a TŘI CENY (pro první, druhé a třetí místo), které byste chtěli v případě výhry dostat. Doprovodný text, vaše zkušenosti či doporučení a odpovědi na otázky z ankety nejsou povinné, ale moc nás potěší! ;-)

 

 

B) Podmínky soutěže pro ostatní (tedy pro ty, co u nás ještě nenakoupili nebo nakoupili, ale z nějakého důvodu nechtějí nebo nemůžou fotku poslat)

Máte dvě možnosti. Buď si u nás můžete co nejdříve koupit něco s dostupností max. 3 týdny, čímž se přesunete do kategorie A, nebo se zúčastníte soutěže jako tzv.“nezákazník“.

Pokud jste si zvolili tu druhou možnost, tak stačí, když nám dolů do komentářů napíšete odpovědi na  všechny anketní otázky. Ze všech zúčastněných pak vylosujeme jednoho šťastlivce, který od nás získá poukaz na nákup zboží v našem obchodě v hodnotě 200,- Kč.

 

Anketa:

  1. Jaký byl hlavní důvod, proč jste u nás nakoupili/nenakoupili?

  2. Kterou kategorii nebo podkategorii bychom měli rozšířit? U jakého druhu našeho zboží byste ocenili větší možnost výběru?

  3. Jaký motiv by se vám líbil na kolíkovou vkládačku?

  4. Uvítali byste u našeho zboží nějaké vylepšení? (Může jít o vylepšení nějakého konkrétního výrobku nebo obecně k veškerému zboží...)

  5. Kdybyste si u nás mohli vybrat jeden výrobek v jakékoliv hodnotě, jaký by to byl a proč?