Již téměř od počátku, co zde nabízím svou textilní tvorbu, slýchávám postesknutí typu: "když ty děláš trička jenom pro žížaly" .... "když ty tam nemáš nic ve velikosti satelitů" .... "noooo hezký, ale trochu malý".

Tak vězte, všechny vy slečny a paní stěžovatelky, že už i ke mně do obchodu dorazila trička ve skutečných velikostech XL a XXL (někdo už možná zaregistroval zde). A právě pro vás, ale i pro všechny ostatní co mají chuť zkusit štěstí, je zde nová soutěž. A vlastně jsou to soutěže dokonce hned dvě.

První soutěžní otázka je taková poněkud nudná, nicméně velice velice jednoduchá a odpověď na ní snadno dohledatelná  ... a zní:

Který den se ze mne na Fleru stal prodejce, tj. kdy jsem vložila své první zboží, a o kolik kusů zboží se jednalo?

Svoje odpovědi mi piště vnitřní poštou, ať nenapovídáte ostatním :). Správná odpověď získává, jak je u mých soutěží již zvykem, tričko zdarma ve velikosti XL nebo XXL s motivem dle svého přání.  V případě více správných odpovědí rozhodne, jak je již také tradicí, losáž.

 

A teď k té zábavnější (alespoň doufám) části.  Ta je tu pro všechny baculky, které se rády baví, a to třeba i na svůj vlastní účet. Některá baculka o sobě říká, že má pouze větší mycí plochu ... jedna moje kamarádka zase prohlašuje, ja je již zmíněno výše, že má velikost satelitů ... a jak je tomu u vás? Jaká další označení pro kypřejší tělesné tvary znáte a používáte?  Pište, piště, pište ... a to už můžete i pod blog, ať si všichni můžeme rozšířit své obzory. A o co se hraje v této části soutěže?

Označení pro baculku, které mne nejvíce pobaví, které bude nejroztomilejší, které mne třeba i rozpláče ... vyhraje          překvapení z mojí dílny  ... co to bude? Kdo ví? To bude přece překvapení .

 

Obě soutěže trvají do 10.8. do 20 h .... můžete se účastnit i pouze jen jedné části ... následující den budou oznámeni výherci. Takže těším se na vás všechny, kdož byste rády výhrou potěšily sebe nebo třeba své blízké .