Vítáme všechny, ktěří mají rádi originalitu a soutěžení!

Celoflerové soutěžní klání MaŘeNa (Materiály Řemesly Napříč) ve svém putování po zeměkouli navštívilo tentokrát deštný prales. A já bych vám dnes chtěla představit, jaké dojmy zanechala taková cesta v klubu šikovných sklářů, kde pracujeme s vitrážemi, rytím, tažením a leptáním skla, tiffani technikou, broušením, či foukáním, ale také i s mozaikou či třeba se skleněnými korálky.

Zůčasnění tvůrci na sebe nechali dýchnout atmosféru tropických lesů a tu poté  přenesli do svých kouzelných děl, která se všechna (ne)skrývají pod tématem

Za tajemstvím deštných pralesů

Motto: 

Cestujeme za moře, za exotikou a dobrodružstvím - Putování za Ayahuascou - Amazonie, Kongo i Indonésie a australské břehy 

Aby to však nebylo tak jednoduché, autoři při tvorbě museli splnit následující podmínky: 

• Materiál klubu, za který člen soutěží, musí dělat výrobek tématickým výrobkem, a to v klubu povolenou technikou.       Také musí tvořit většinu výrobku.
• Téma musí být zpracováno soutěžícím
• Soutěžní, kvalitně řemeslně zpracovaný výrobek by měl být vaší prestižní záležitostí. Pokuste se „vybičovat“ k něčemu, co běžně neděláte, nemělo by se jednat o vaši běžnou produkci.
• Pokud k inspiraci použijete zdroj z literatury či internetu, nebojte se do popisu vložit na něj odkaz či ilustrační fotografie. Uvedení zdroje je nutné hlavně v tom případě, pokud si za inspiraci vezmete zdroj málo všeobecně známý - pečlivě o něm informujte v popisu výrobku.

Jak se takového úkolu chopili skláři, to si můžete prohlédnout níže v anketě. 

Tím bychom vás chtěli vyzvat, abyste svým hlasem ocenily tři nejkrásnější tematické výtvory našich soutěžících. 

Hlasujte prosím co nejlépe dle vašeho vědomí a svědomí, ctěte s námi zákony fair play. V soutěži nejde o žádné závratné výhry. Výherci jsou už vlastně všichni, kteří se účastní.

Hlasování bude ukončeno 5.6.2016 o půlnoci.

Z vašeho hlasování vzejdou tři vítězové, kteří pak postoupí do finálového meziklubového klání, kde si změří síly s tvůrci dalších materiálových klubů. Pro toto hlasování bude zveřejněn samostatný blog. Už teď zde ale naleznete další hlasovací blogy jednotlivých materiálových klubů (viz níže).

Nyní se však račte pokochat skleněnou tvorbou a děkujeme za každý váš hlas.

 

Anketa se načítá ...
 

Račte shlédnout práce v hlasovacích blozích ostatních materiálových klubů MaŘeNy:

Hlasovací blog PAPÍR

Hlasovací blog FOTO, MALBA, GRAFIKA

Hlasovací blog KOV

Hlasovací blog MALBA NA UŽITNÝ PODKLAD

Hlasovací blog TEXTIL

Hlasovací blog DŘEVO A PŘÍRODNINY

Hlasovací blog KERAMIKA A PORCELÁN

Hlasovací blog POLYMERY