Zrno bylo odděleno od plev – zprávy pro ty co maj uši k slyšení a oči k vidění (zprávy k 1.12.2023)

V současné době existuje mnoho predikcí z minulých let a desetiletí, tyto predikce a jakékoli predikce však patří časům minulým, protože změna již byla uskutečněna a světy se oddělily. Kdybych to měla metaforicky znázornit, pak zde koexistují dvě vrstvy, obě však jsou v hmotné hustotě. První obsahuje plevy, co se s nimi stane není v tomto okamžiku, kdy píšu tento text jisté, je to vrstva obsahující snad kolem 60 % obyvatel myšleno „lidokožců“ této planety. Oni jsou naplno zasazeni v pokračující hře tohoto divadla a znakem je naprostá emoční a myšlenková ztotožněnost se hrou a svojí pomyslnou rolí=postavou, plus nulová nevědomost o povědomí sama sebe. Pro tuto vrstvu existuje vládnoucí skupina, která jasně tahá za provázky a má prst na pomyslném spínači, i když i nad spínačem je jako vždy cosi, co může zvrátit dané….

Druhá vrstva obsahuje semena. Semena jsou si však vědoma sebe sama (různé stupně uvědomění se), čímž se liší od vrstvy plev a některá začínají pomyslně klíčit, vytvářet sítě v této jemnější hustotní vrstvě, ač hmotné. Tato vrstva semen má mnoho podvrstev, spodní je hustota sice ještě jemná (ve srovnání s plevama), ale nejtěžší z podvrstev této druhé „vrstvy semen“. Všem těmto podvrstvám je vlastní sounáležitost, jež protkává všechny podvrstvy jako Ariadnina NIT. Tato vrstva je průběžně utvářena a budována, je základem pro budoucí žití….V této vrstvě semen neexistují predikce do budoucna, jak je (bylo výše zmíněno) tomu u plev. Je tu několik podstatných změn tohoto nového uspořádání, oproti dřívějšímu. Důvod se válí v procesech tvorby č.2 (vrstva semen). Predikce do budoucna jsou totiž dokonalý nástroj k manipulaci se stádem a pasáků se našlo dost, proto taky se musela udát tato obměna, jelikož pasáci se stali nenažranýma a to všichni, navíc to přispívalo k růstu tuposti a totální odtrženosti od sama sebe, což z hlediska evoluce vědomí ve hmotě bylo už za hranicí žádoucího. Takže bez predikcí do budoucna (nakonec on čas existuje jen v těžké hustotě-ve hmotě a asi i v těžších raději ani nepomyslet). Informace však lze získávat různými způsoby stále. Nejjistější je šiška mozková, tedy skrze koupání se ve vědomí, pořád je ale kdosi kdož se koupe, jinak by nemohl vypustit zprávy ven a nemohly by zprávy od něj tam…..proces se odehrává v „přítomnosti“ a jí se také týká, logicky i toho co již bylo ponecháno za ní, tedy „minulosti“, ta už je ve vrstvě dva obsažená, i když  velmi krátce a zatím…..

V obou vrstvách, které v tuto chvíli koexistují společně (většina obyvatel netucha nic) existuje něco jako žolík v karetní hře. Žolík může nastoupit kamkoli a dělat cokoli, je naplno utkán z Ariadniny nitě. Žolík se objeví na místech, kde je ho třeba a mění chod událostí. Žolík ač se pohybuje v obou vrstvách, aktivní jest pouze ve vrstvě semen, protože první vrstva plev již byla uzavřena a zapečetěna. Žolíků je více….

Druhá vrstva poskytuje velmi snadný přístup k plnému sebeuvědomění (na rozdíl od první). V každičkém okamžiku je možnost výběru, jestli budu kým si myslím, že jsem (vrstva plev, kde jsou povětšinou ztotožněni s rolemi co hrají, plni emocí a myšlenek co se točí jako tornádo), a nebo kým opravdu jsem, což je další důvod proč vzniklo toto oddělení na plevy a semena, protože evoluce u plev se bude ubírat jiným směrem, bude podstatně delší a je otázkou jaká, zatímco  u semen jde primárně o  návratu k sobě a už bez legrace, proto taky se v  druhé vrstvě hry jen dohrávají, evoluce je vždy pozvolná a plynulá, proto dohrávají, ALE nebudou hrát, to patří do první vrstvy. Do druhé vrstvy patří semínka, která se rozhodla vyrůst v to, co je zaneseno, nebo zakódováno v jejich přirozené podstatě. Každý potenciál pro růst semene je přímo propojen s přirozenou podstatou bytí. To bylo i dříve, ale místo vzrůstu potenciálu se pěstovala falešná hra, divadýlko s pimprlákama, kde byly ti co je pimprlovali. Takže v této nové vrstvě se nachází i dohrávači her, ale pokud nepřestanou hrát, jistě se jim dobře nepovede…..

Co se od semen chce, je aktivně fungovat ve hmotě s plným sebeuvědoměním, takže nejen v pasivním sezení (jakože meditace, jak se prezentuje se zkříženýma nohama), ale v aktivním procesu—chůze, jedení, mluvení, spaní, hádání bez hádky, propadům do deprese bez deprese atd.

Př:……Sedím v kupé, chci k oknu, aha tam rezervace, ok sednu vedle. Přistoupí dvě existence a sednou si na rezervace, nejsou jejich, jak to, že to nerespektujou?…hulákají o tom jak vaří perník na střídačku, jak půjde do basy a do cely, kde se věšej, jak vysomrovaly na týpkovi prachy na vlak a přitom si daly husu  s knedlíkem za 600…….chytnu se jak to hodnotím, na venek jako sedím v klidu, ale moje pozornost je v poslechu těch dvou a v hodnocení toho co říkají, pak následujou závěry co si o tom myslím a zařazení kam to podle mě patří a okamžitě jestli mě to ohrožuje nebo ne…STOP..…zde se zastavím přirozeně přichází uvědomění, oni mě neohrožujou, jen to malý já Lucky se cítí ohrožený ve své vlastní myšlenkové představě a na základě toho dělá závěry, jedná dle nich, cítí, myslí…jenže když si uvědomíš, že je to blbost a jde jen o ten moment, pak máš na výběr. V okamžiku uvědomění toho, že mě neohrožují, že si tam sedí a melou ty svoje hovna, se v mém těle rozhostí klid a mír, který je všeprostupující, šíří se a je vyzařován silně do prostoru, venku se nic nezměnilo, ti dva furt melou a moje tělo stále sedí, ale změnilo se vše, jsem kdo jsem a příběh se začíná odvíjet jinak, protože ze hry vystoupila jedna figurka….Vše v druhé vrstvě stojí na momentu uvědomění si kdo jsme a setrvání v tomto okamžiku, v tomto bytí, pak se vše odvíjí přesně jak má a jak si bytí samo přeje, neexistuje rozpor a vše je bez příchuti, bez posuzování a bez hodnocení…nejde o plky, jde o přímou zkušenost v akci a to jediné je naplňující a v souladu s přáními našimi….

Co jsem ještě nezmínila je prostor, kde se tohle metaforicky znázorněné dvouvrství nachází. Přirozeně má prostor, jímž je naše planeta Země. Obě vrstvy spolu nemůžou být napořád, takže se musí buď vytvořit nový prostor pro jednu z vrstev a nebo jedna z vrstev bude odejita, a tady nastává opravdu mnoho variant, které se teprve utváří, podle daného přítomného okamžiku a jsou na TOPU "jednání"…...

Záznam z 1.12. 2023