Rada:
Když si nejste jisté, zvolte velikost spíše menší.
Naše oděvy jsou z pružných úpletů, které když jsou "menší, tak lépe sedí" a také se časem mírně poddají.

 

Jak se změřit?
(na rozdíl od modelky samozřejmě v rovném, vzpřímeném postoji :-)

 

Uváděné délky oděvů jsou měřeny od velikosti S. Na každou další velikost se přidává 1 cm.
Potřebujete jinou velikost, jinou délku či jinou změnu? 

 

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZDE:

Naše oděvy budou vyráběny pouze a právě pro Vás. Věnujte, prosím, pozornost výběru Vaší velikosti. Nenechte nás, prosím zbytečně vyrábět něco, co budeme možná pro Vás v menší velikosti vyrábět výměnou. Když si nejste jisti, zvolte buď velikost menší nebo lépe - změřte se a já Vám ráda poradím.
Jste-li nová zákaznice, neobjednávejte z výše uvedených důvodů, prosím, více než dva kousky oblečení. (Teprve, až vyzkoušíte naše velikosti, vyrobíme více. Děkuji za pochopení.)

Kdy obdržím zboží?

Naše zboží je většinou vyráběno na základě vaší objednávky a bude pro Vás přichystáno do jednoho týdne od data připsání platby na účet. Tato informace je vždy uvedena u zboží. (Dostupnost - ihned | 1 týden.) Odesílací den je v pondělí.

Výroba na míru. Jiné míry, delší nebo kratší rukávy, délka ...? 

Oděvy s těmito klasickými úpravami - jiné míry, délky rukávů, celkové délky, změna barvy - pro Vás rádi připravíme.
U některých modelů je tento způsob výroby podmínka a je to u zboží vždy uvedeno.
U těchto úprav nelze uplatňovat nárok na vrácení peněz, výměnu zboží či jiný způsob satisfakce.

V případě, že se jedná o výraznější změnu (změnu střihu, prodloužení o více než cca 5 cm apod.) bude navýšení ceny třeba kalkulovat individuálně a ne vždy je to možné. V obou případech se však jedná o individuální zakázku.
Pozor - Nezaměňovat s klasickým krejčovstvím a šitím na zakázku dle Vašich návrhů. Takovým způsobem nepracujeme, zde se jedná pouze o úpravy a variace našich vlastních modelů..

Může se stát, že i v případě výroby na míru, zboží nemusí stoprocentně padnout. Nabízíme vám jednu možnost bezplatné úpravy (pokud je to samozřejmě reálné). Kontaktujte nás a poté zboží odešlete - nejpozději však do 14 dnů od přijmutí zásilky. 

Zrušení kupní smlouvy nebo výměna

V případě, že nejste spokojeni s dodaným zbožím a splňujete podmínky pro vrácení peněz dle §53, odešlete ho nejpozději do 14 dní od data převzetí na moji adresu - zde dole.

POSTUP:
1) informujte nás předem e-mailem 
2) zboží zašlete jako doporučený balík (ne na dobírku) na naši adresu (Blanka Winterová, Karlovarská 406, 273 02 Tuchlovice) a do balíku vložte návratku, kterou najdete zde
3) zboží nesmí jevit známky jakéhokoliv opotřebení, musí být v původním balení se všemi jeho součástmi a jeho vzhled musí odpovídat stavu, ve kterém bylo zakoupeno.  Nesmí být použité, zmačkané, vyprané, znečištěné nebo poškozené a nesmí být odstraněna visačka, popřípadě obal. 
4) je-li zboží v pořádku, peníze Vám bankovním převodem na Váš účet vrátíme zpět. V případě, že nebude odpovídat původnímu stavu, vyhrazujeme si právo vrácenou částku krátit o náklady spojené s jeho obnovou
5) peníze budou vráceny pouze za zboží, ne za poštovné
6) v případě, že jste zvolili špatnou velikost a požadujete výměnu, platí stejné podmínky viz bod 1) 2) a 3). Výměnu velikosti lze uplatnit a nárokovat pouze jednou a také pouze o jednu velikost (například z původního L na velikost M, nikoliv již třeba na velikost S). 
7) Za vrácení se nepovažuje nevyzvednutí či nedoručení zásilky. Zboží vám bude po úhradě druhého poštovného zasláno znovu.