Hodnocení prodejce: Ateliér LEPE
Hodnocení prodejce: Ateliér LEPE
Zboží krásné a navíc bleskově doručené :)
4.6.2015 • cotaholka• hodnocení starší než 5 let
Rychlá a milá komunikace, bezproblémové jednání a nádherné výrobky, precizní práce. Byla jsem velmi spokojená a mohu jen doporučit.
30.5.2015 • cassis• hodnocení starší než 5 let
Velmi spokojena, výborná komunikace.Zboží vypadá jako na obrázku a přišlo v naprostém pořádku.Lenko, děkuji :-)
30.12.2014 • Jonášek Megerle• hodnocení starší než 5 let
Super, krásná práce. Moc děkuji a ráda doporučuji
2.9.2014 • Hlaváčová Morysová• hodnocení starší než 5 let
Superrychlost a krása!
14.6.2014 • Trapeta• hodnocení starší než 5 let
vse OK
18.3.2014 • alena_michalcova• hodnocení starší než 5 let
Děkuji,pásek přišel vpořádku a je moc nádherný.Doporučuji.
15.1.2013 • benesova.eva• hodnocení starší než 5 let
velmi spokojena
9.10.2012 • Jana Tremlová• hodnocení starší než 5 let
Vše v pořádku, rychlé odeslání, krásné zboží. :-)
11.8.2012 • Woky• hodnocení starší než 5 let
Moc děkuji za příjemný obchůdek, nádhernou voňavou dračí sponu a také krásný dárek!! Určitě doporučuji a tleskám. Bylo mi ctí :-) Míša K.
25.4.2012 • tsuga• hodnocení starší než 5 let
Naprostá spokojenost, spona je perfektní, bezproblémová komunikace, ochota a vstřícnost. 1*
4.12.2011 • R.A.• hodnocení starší než 5 let
Spona je nádherná a ve světlých vlasech nádherně kontrastní a výrazná. Jednání bylo velmi příjemné a rychlé. Děkuji za spolupráci a těším se na další.
HK
13.11.2011 • Káně• hodnocení starší než 5 let
Obrazky preziarili priestor aj moju dusu. Kavickovanie a rozhovor pri ich preberani srdce. Velmi pekne dakujem :)
21.9.2011 • peter.herc• hodnocení starší než 5 let
Nádherné originály,fungují dokonale, udrží i mou spoustu vlasů.Moc děkuji! Alena
16.7.2011 • Alealeale• hodnocení starší než 5 let
1/1
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--