Hodnocení prodejce: L.Vlas.
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(65)
(0)
(0)
Jako vždy jsem nadšený, obdarovaná bude zajisté také, takže budu nadšený ještě jednou. Děkuji a přeji, ať se Vám všechno daří a ať se Vám vrátí alespoň část té radosti, kterou rozdáváte.
9.12.2020 | revere
Dodání bylo (vinou ČP) bohužel delší, ale tričko je úžasné, precizně odvedená práce, zcela odpovídá mému zadání. Chameleon je jako živý :) Děkuji a ráda doporučuji ostatním.
25.11.2020 | evamas
Děkuji za překrásné tričko i za ochotu při řešení logistiky.
9.9.2020 | revere
Super
22.4.2020 | Lhota1241
Krásná kresba. Hodně podobný našemu pejskovi. Děkuji
18.1.2020 | agaton
Děkuji za krásné tričko a bleskové dodání:-)
22.11.2019 | Labíček
Krásný rolák, bleskové zaslání, šikovná prodávající. Moc děkuji.
21.11.2019 | Tsunami
nádherně namalováno, ve skutečnosti ještě hezčí než na fotografii, rychlé jednání, doporučuji
29.10.2019 | žabačert
Skvělá malba. Akorát jsem čekala trochu vyšší gramáž trička, což ale v tomto případě nevadí. :)
21.10.2019 | Dummy147
Naprostá spokojenost. Velice vstřícné jednání. Výrobek byl upraven dle mých požadavků na míru. Dodání bleskurychlé. Maličké mínus dávám za kvalitu rámečku mandaly-budu si ho upravovat. Ale celkové hodnocení 1A. Obrázky jsou parádní.
9.7.2019 | Ditulous
Dobrý den, paní Lenko, děkuji Vám moc za překrásná trička. Určitě zase objednám. Máte, ještě stejné tričko jako to s levhertem? Stejná značka a velikost? Krásný večer přeji. Hanka
10.1.2019 | Hamat
Moc děkuji za krásné triko "Dobré ráno" když si ho obléknu, rozsvítím se všechny smutky zaženu!
13.12.2018 | Jaspis
Vse v naprostem poradku, dekuji za obchod.
6.12.2018 | brasulka
Tričko je úžasné, rychlé dodání, velká spokojenost, moc děkuji!!!
19.11.2018 | marca.r
Příjemná komunikace, nádherná práce a velká šikovnost, jsem velmi spokojena.
30.8.2018 | vendulínek
moc krásné,pes jako živý,jste moc šikovná - ráda se k Vám vrítím - moc děkuji
8.8.2018 | inline
Slov netřeba, to musíte vyzkoušet a bude vám to stát za to. Krom originálního zboží i skvělý přístup a komunikace. Díky!
6.3.2018 | alešk324
Moooc děkuji za triko, je nádherné!
21.12.2017 | Andrea Vernerová
krásná práce, 100% spokojenost :-)
3.12.2017 | markulkaa
Kvalitní triko s originálním pěkným motivem.V takovém jste nepřehlédnutelná a přitahujete pozornost.Měla jsem ho 3 krát a už patří mezi mé oblíbené, takže za mě výborné. Jaspis
19.11.2017 | Jaspis
1/4
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--