Menu
--
Hodnocení prodejce: zu straková
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(379)
(0)
(0)
Děkuji za všechno, mám velkou radost. AŤ se daří! LP
6.10.2020 | indiana99
Nádherná práce, moc děkuji! LP
6.10.2020 | indiana99
Dobrý den. Andělka je nádherná! Skvělá práce! Máte zlaté ruce! Udělala jste mi velkou radost. Děkuji Vám a těším se zase někdy... S pozdravem LP
3.9.2020 | indiana99
Mnohokráte děkuji, nádhera.
12.8.2020 | fialka-ibi
jako vždy velmi seriozní jednání a krásná práce.děkuji moc,Lída
11.8.2020 | LIDULA7
Velmi spokojená ,příjemná komunikace.:-)
22.6.2020 | sarlatone
Andělky jsou krásné, super doručení a domluva. Určitě ještě zase něco objednám. Hodně tvůrčích nápadů! Martina
10.6.2020 | macha26
Čarokrásné. Děkuji.
7.6.2020 | irberk
Mohu jedině doporučit, vstřícné a rychlé jednání.
2.6.2020 | Gretinda
Bezproblémová komunikace, rychlé vyřízení objednávky, úžasný výrobek... co dodat?
30.4.2020 | Erawan
Děkuji, za krásnou keramiku. Jsem velmi spokojená a velice DOPORUČUJI.Děkuji s s pozdravem Kateřina Guňková
24.4.2020 | Kačaprajs
Vše v naprostém pořádku.
24.4.2020 | radomira.najvarova
Děkuji za překrásnou andělku a milý dárek,je opravdu skvostná!
23.4.2020 | Aneji
Kachle jsou nádherné, skvěle zabalené a určitě objednám další.
4.4.2020 | martinabe
Nádherná andělka, udělala mi velkou radost. Děkuji a doporučuji.
25.3.2020 | Turnová
Děkuji za krásnou sošku a super obchůdek. Jsem velice spokojená.
7.12.2019 | Kačaprajs
Krajkové kamínky jsou nádherné, děkuji za ochotu a všem ostatním mohu kouzelnou tvůrčí dílnu paní Zuzu jen doporučit.
2.9.2019 | zebrona
Opět krásná práce, mnohem krásnější než na fotce. Děkuji
7.5.2019 | evaar
Doporučuji, andělka dorazila obratem, v pořádku a pečlivě zabalená. A je moc krásná, děkuji autorce :-)
8.1.2019 | Vova27
Pozdě, ale přece (až teď jsem zjistila, že se mi hodnocení neodeslalo.) Vaše Andělka dělá už dávno radost, je nádherná. Přeji hodně andělské inspirace a ať se daří. Děkuji.
6.1.2019 | Žbluňk
1/19
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím