Hodnocení prodejce: zavrelik
Hodnocení prodejce: zavrelik
super
14.5.2014 • IvaHu• hodnocení starší než 5 let
Děkuji za krásný náramek, je úúúúžasný a máme z něj velkou radost, krásně sedí na zápěstí.
18.10.2013 • dvakovari• hodnocení starší než 5 let
Krásné naušničky, super domluva a ochota. Děkuji i za kamarádku :)
23.7.2013 • cevepe• hodnocení starší než 5 let
příjemná a rychlá komunikace
3.4.2012 • Falunka• hodnocení starší než 5 let
Moooc dobroučké cukroví - už se těšíme na další vánoce - veliká spokojenost, teď přeji krásné jaro a velikonoční svátky (zároveň se omlouvám za pozdní hodnocení...), s díky Jitka
30.3.2012 • Sabasa• hodnocení starší než 5 let
Cukroví bylo výborné, už se těším na další:-)
12.1.2012 • Berunka.kh• hodnocení starší než 5 let
Pro příští Vánoce doporučuji všem chutné cukrovíčko této milé paní. Mňam! Děkujem!
23.12.2011 • SELMIRA• hodnocení starší než 5 let
Jedním slovem:Úžasnééééééééé.Moc děkuji!
16.12.2011 • korunka• hodnocení starší než 5 let
Děkuji moc a moc... úžasná kvalita a doručení osobně domů (jsem na vozíčku) ukazuje nejenom kvalitu zboží, ale i člověka, který ho tvoří! Děkuji.
16.12.2011 • U Beránků• hodnocení starší než 5 let
Cukroví je výborné.Musela jsem ho po ochutnání schovat, jinak by do vánoc nevydrželo.Perfektní spolupráce.Velmi doporučuji.
15.12.2011 • mandala• hodnocení starší než 5 let
cukroví bylo výborné, na svátky samotné už toho moc nezbylo :D
8.2.2011 • muzena• hodnocení starší než 5 let
Cukroví bylo výborné. Bohužel se snědlo ještě před Štědrým dnem :-))
29.12.2010 • Berunka.kh• hodnocení starší než 5 let
Dobrý den. Cukrovíčko super, škoda jen, že se při přepravě některé polámalo, ale i přesto moc chutnalo. Děkuji
27.12.2010 • EvikMa• hodnocení starší než 5 let
Cukrovi přišlo poštou mírně pomlácené. Bylo ho celkem málo ale pomomohlo mi v tom předvánočním zmatku. Děkuji
27.12.2010 • Cheetah_Iveta• hodnocení starší než 5 let
Leničko zlatíčko,cukrovíčko mi právě přifrčelo i s naším taťkou.Opět nemám slov....jste opravdu neuvěřitelá šikulka a velká pomoc při vánočním blázici.Děkuji i za zlatý dáreček plný hvězd,který mi udělal velkou radost.Leni přeji vám i celé vaší rodině krásné vánoční svátky a do Nového roku vše nej!!!Doufám,že se tu opět příští rok shledáme....,budu se těšit.Zatím papa.Alena s rodinkou
20.12.2010 • beruska26• hodnocení starší než 5 let
Leničko zlatíčko,cukrovíčko mi právě přifrčelo i s naším taťkou.Opět nemám slov....jste opravdu neuvěřitelá šikulka a velká pomoc při vánočním blázici.Děkuji i za zlatý dáreček plný hvězd,který mi udělal velkou radost.Leni přeji vám i celé vaší rodině krásné vánoční svátky a do Nového roku vše nej!!!Doufám,že se tu opět příští rok shledáme....,budu se těšit.Zatím papa.Alena s rodinkou
20.12.2010 • beruska26• hodnocení starší než 5 let
Leničko zlatíčko,cukrovíčko mi právě přifrčelo i s naším taťkou.Opět nemám slov....jste opravdu neuvěřitelá šikulka a velká pomoc při vánočním blázici.Děkuji i za zlatý dáreček plný hvězd,který mi udělal velkou radost.Leni přeji vám i celé vaší rodině krásné vánoční svátky a do Nového roku vše nej!!!Doufám,že se tu opět příští rok shledáme....,budu se těšit.Zatím papa.Alena s rodinkou
20.12.2010 • beruska26• hodnocení starší než 5 let
Doporučuji, ochutnali jsme a třeba kokosky jsou opravdu výborné. Jen vanilkové rohlíčky se při převozu komplet rozlámaly na kousíčky, pohromadě zůstaly jen 3 :-(.
20.12.2010 • Dana H• hodnocení starší než 5 let
Všechno dobré a hezké, prima domluva. Cukroví musíme do vánoc pečlivě schovat! :)
20.12.2010 • Kiti• hodnocení starší než 5 let
moc dobré cukroví, musím ho schovat :-)
19.12.2010 • emadle• hodnocení starší než 5 let
1/4
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--