Hodnocení prodejce: Los Bukos
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(133)
(0)
(1)
Převeliká rychlost, díky
30.4.2021 | imamut
krásná práce, rychlé dodání
31.1.2021 | pavli.havli
To je vám taková nádhera a tak dokonale zpracované a pomalované, že z toho všeho mám vánoce už teď. Dítě bude pištět radostí. Moc děkuji :)
5.12.2020 | deLuz
Z kostiček jsem nadšená, moc děkuji :)
2.12.2020 | Haankaa
Panďuláci jsou moc pěkní, krásně malovaní.
7.11.2020 | jatys
Pěkné výrobky dodány rychle. Děkuji
3.12.2019 | Mariusz
Kostičky jsou krásné, děkuji. Jen příště doporučuji lépe zabalit, např. do kartonu, protože krajní kostky mají "omlácené rohy". Naštěstí jsem si koupila pár kusů navíc, takže mi do projektu vyjdou samé nepoškozené, ale jinak bych asi byla naštvaná. Nechci psát negativní hodnocení, protože kostičky jako takové jsou pěkné a poškození není vina prodejce, ale doporučuji balit lépe a s ohledem na to, že poštovní zaměstnanci nezachází s balíčky zrovna "v rukavičkách"... :-)
29.11.2019 | Sun Beads
Kostky jedna jako druhá
30.4.2019 | labunka
vše super, děkuji!
28.2.2019 | Yo_Soy
Děkuji za obchod. Autobus má u roční dcerky velký úspěch :-)
29.1.2019 | ziginka1947
Roztomilá stavebnice.
29.1.2019 | ziginka1947
Rodina Los Bukos jsou bezva lidi, nápup proběhl ve vlídné a vstřícné atmosféře, navíc mi k balíčku bylo přidáno přání k tátovým narozeninám. Díky!
23.1.2019 | Swa
Krásné zboží, rychlé jednání.
11.1.2019 | U Štěpánky
Parádní velké kostky, prckovi i jeho rodičům udělají určitě radost!
18.12.2018 | nenis
Děkuji moc, dřeva jsou moc krásné,vřele doporučuji
27.11.2018 | OliviaKate
jsou krásné a výborně zvučí, děkuji
21.11.2018 | Kazi1949
náklaďák je parádní a má u našeho Oldy úspěch. Včera ho dostal k prvním narozeninám. Děkujeme Moravcovi
28.5.2018 | Prámoš
Moc děkuji!
24.5.2018 | bulbul
Opravdu krásné a precizní výrobky, které jsou i hezky zabalené, takže se je člověk nestydí dát i jako dárek.
2.3.2018 | prasik
34ks
Díky moc!
16.1.2018 | Hobitka
1/7
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--