Hodnocení prodejce: Liba V.
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(174)
(0)
(2)
Moc děkuji paní Libušce za krásné pouzdro, které mi ušila na míru. Jana
6.8.2020 | Janahoka
skvělé parádní taštičky, max. spokojenost, vřele doporučuji
17.7.2020 | ldpdld
Moc pěkná kapsička, pečlivě ušitá, tak akorát na pár drobností, které potřebuji na vycházky s pejskem. Navíc bezvadná komunikace. Doporučuji!
13.7.2020 | Alenečka
Naprosto úžasná paní švadlenka :) Ušila mi kabelku na přání tak krásnou, že je ještě hezčí, než jsem si představovala. :) Moc mne potěšil i její lidský a blízký přístup- komunikace, která zahřála na duši. Odeslání od ušití bylo bleskové. Hodnocení ve zkratce- maximální vstřícnost, ochota, lidskost a um :) Rozhodně z celého srdce doporučuji!
25.4.2020 | luthy
Jsem nadšená. Moc krásná.
9.11.2019 | colettka
Vše v naprostém pořádku, krásné věcičky... na 1* ... doporučuji :o)
22.10.2019 | Andelka5
Vše bez problémů, moc pěkný výrobek!
1.10.2019 | Františka
Mockrát děkuji za krásné taštičky :-)rychlé dodání , krásná domluva a paní vstřícná. Všem mohu doporučit :-)
4.8.2019 | cnadeje
Spolehlivý obchod s milou prodávající a krásné zboží. Mohu jen doporučit - děkuji:)
23.7.2019 | stanucha
Super ušité taštičky. Moc děkuji!!!!!
27.6.2019 | skalte
super - děkuji moc
6.6.2019 | inline
Peněženka je kvalitně ušitá a paní Liba V. je velmi vstřícná a rychle odpovídá. Určitě doporučuji.
24.5.2019 | Any Hubingerová
Moc šikovné ručičky.
16.4.2019 | trynyty
Krásné. Precizní zpracování a rychlé zaslání. Děkuji a dodporučuji!
12.3.2019 | Katulin
 
Taštička je krásná a perfektně zpracovaná, moc děkuji :-)
8.3.2019 | milik547
Moc pěkné. Kvalitně provedené. Ráda se zase vrátím.
26.1.2019 | Čiča
Všechno v pořádku - děkuju a doporučuju :)
19.12.2018 | silvie_p
moc děkuji za zboží, které je naprosto dokonalé. Opravdu s láskou vyrobené:)Moc Vás zdravím a ať se Vám daří. Věra
15.8.2018 | veranagyova
Zboží dorazilo v pořádku, zobrazení přesně odpovídá skutečnosti. Rychlé dodání, jsem maximálně spokojena. Vřele doporučuji. :)
11.8.2018 | surajanka
Jsem velmi spokojená, moc děkuji a doporučuji!
4.6.2018 | Sirius2000
1/9
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--