Hodnocení prodejce: flowers11
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(204)
(0)
(0)
Velmi příjemná komunikace, rychlé vyřízení objednávky, věneček moc hezký, děkuji za milé přáníčko a dáreček
4.1.2020 | imadejova
Věneček je úžasný, už visí a dělá nám radost:-)Děkuji a ostatním ráda DOPORUČUJI
15.4.2019 | naja naja
Děkuji, zboží nádherné, bleskové odeslání balíčku
13.4.2019 | krikri22
Překrásné
2.4.2019 | mipuki
nadherna kytice,vse v poradku dekuji
18.6.2018 | adamyška
Vše bez problémů. Doporučuji.
22.3.2018 | nevo
děkuji Martina
17.3.2018 | marfrankova
Věneček krásný.Všem doporučuji
14.2.2018 | Ležovičová
Objednávka i vlastní zaslání věnce bylo hladké a velmi rychlé. Věnec je nádherný!
16.12.2017 | Tiffanie
moc děkuji za věneček, je nádherný ;)
14.11.2017 | shocki
Krásný a originální věneček.
3.10.2017 | alanis9
Jsem velmi spokojená, věnec je úžasný
3.10.2017 | Látky Miruš
Všechno super!Děkuji
3.6.2017 | veronika.hribnakova
Velmi se omlouvám za pozdní hodnocení, určitě to o nespokojenosti není. Ba naopak, přišel nám krásný tématický věneček, který nám ve vánoční čas ozdobil náš domeček.Ocenila jsem rychlé dodání, pohotovost a hlavně jedinečnost a nápaditost.Takže za nás to nej hodnocení a k tomu hvězdička, FLOWERS11 je prostě jednička :-D :-D
29.4.2017 | fidlátko
velká spokojenost
20.4.2017 | kviduse
krásné:-) děkuji a doporučuji
11.4.2017 | Hermi
spokojenost, doporučuji
11.4.2017 | ulicek
Věneček už visí a dělá náramnou parádu, přesně odpovídá fotu a já se každé ráno kochám pohledem na něj:-) Moc děkuji!
23.3.2017 | Meduška - medové dárky
Nádhera. Precizní práce a nádherné provedení. Maximální spokojenost s prodejcem jak pos trance kvality tak po stránce komunikace a rychlosti dodání zboží.
17.3.2017 | tlapaka
Krásná práce, domluva i doručení bezproblémové.
15.3.2017 | Zuuz
1/11
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--