Hodnocení prodejce: Bobíšek
Hodnocení prodejce: Bobíšek
Moc hezká taštička, děkuji za vstřícnost a rychlé dodání. Všem doporučuji.
24.12.2021 • Mariami
Byla jsem spokojená doprava rychlá Mrázová
20.6.2018 • majovka-b
Vše naprosto OK :-)!
13.6.2017 • jana61• hodnocení starší než 5 let
Velká spokojenost se zbožím i s přístupem Bobíška :o) Přeji hodně štěstí při další práci
21.5.2017 • kamila.kejvalová• hodnocení starší než 5 let
Vše v nejlepším pořádku, perfektní komunikace, bleskové zaslání. Moc děkuji a všem doporučuji:)
11.1.2017 • tortizca• hodnocení starší než 5 let
Děkuji za krásný obchůdek i za dáreček.
27.8.2015 • Jitka Gaia šperky• hodnocení starší než 5 let
super obchůdek a milá prodávající :)
16.4.2015 • vesela.inner• hodnocení starší než 5 let
krásné zboží, rychlé jednání, děkuji moc :)
19.2.2015 • Klárinčino• hodnocení starší než 5 let
Dekuji za klipsy, jsou puvabne i muz si vsiml. Jen mi bohuzel jedna odpadla hned pri prvnim nasazeni, ale lepidlo to spravilo.
18.6.2014 • horal• hodnocení starší než 5 let
Skvělá(!) spolupráce, díky za dáreček a Bobíška vřele a ráda doporučuji ! :-)
13.6.2014 • dobrunda• hodnocení starší než 5 let
+další 15 ks
Náušničky jsou krásné-ostatní zboží také- jsem moc spokojena a posílám-veliké díky...
28.2.2014 • ladyja• hodnocení starší než 5 let
+další 8 ks
Moc krásný výrobek (vypadající přesně jako na obrázku), výborná komunikace, bleskové odeslání a sympatická prodávající - co víc si přát:-) Děkuji a doporučuji dalším zákazníkům:-)
28.1.2014 • elenid• hodnocení starší než 5 let
Vše v naprostém pořádku, pohodový nákup, děkuji.
28.12.2013 • kosrom• hodnocení starší než 5 let
Sada je moc krásná:-)Paní je milá a vstřícná. Děkuji za rychlé vyřízení...ať se daří:)
11.8.2013 • Zdenul-ka• hodnocení starší než 5 let
Skvělá ochotná domluva, max. vyjití vstříc,krásné zboží a ještě dáreček, moc, moc děkuji a doporučuji!
12.7.2013 • EVIK-SHAKI• hodnocení starší než 5 let
Vše v naprostém pořádku, rychlé jednání, vřele doporučuji:)
29.5.2013 • mira51• hodnocení starší než 5 let
Perfektní věcička. Moc děkuji za bezproblémový obchod. Vše dorazilo rychle a v pořádku. Dáreček mně mile překvapil. Děkuji a určitě Vás doporučuji všem.
4.4.2013 • marinita-výrobky• hodnocení starší než 5 let
Úžasný, nádherný prsten!!! Moc děkuji.
27.3.2013 • jarcame• hodnocení starší než 5 let
úžasný obchůdek s paní, která rychle reagovala a prakticky odeslala zboží hned v den zakoupení:) doporučuji všem!
26.3.2013 • čučorka• hodnocení starší než 5 let
Krásné květy,rychlé dodání, vřele doporučuji.Děkuji za dáreček.
7.11.2012 • Janka72• hodnocení starší než 5 let
1/6
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--