Hodnocení prodejce: Recytace
Hodnocení prodejce: Recytace
Od nakupujících
Děkuji za rychlé odeslání balíčku, z tašky je dcera je nadšená. Díky :)
20.9.2022 | Taki dekorace
Již asi čtvrtá kabelka a vždy ji nosím do roztrhání. To mluví samo za sebe. I cizí lidé se mě na ni ptají a chválí. Děkuji.
7.9.2022 | cisařovna
Tašky jsou dokonalé. Mám z nich velkou radost a děkuji za obchod.
1.9.2022 | Lenkolka
Krasne kabelky, mila komunikace a bezproblemove dodani.
25.8.2022 | chulieta
Krasne tasky a velmi prakticke, hlavne tu velkou skoro nesundam z ramene, casto i slycham pochvalna hodnoceni a vzdy Vas doporucuji, urcite to nebyl posledni nakup, moc dekuji a preji hodne spokojenych zakazniku.
31.7.2022 | langusta
Moc děkuji za nááááádherné věci , co mě udělaly velikou radost :-) Je to krásná práce a už přemýšlím , že si zase nějakou tašku koupím :-) Paní je velice šikovná , bezva domluva a pěkně zabalené a poslané .Co víc si přát .Všem vřele doporučuji .N
29.6.2022 | cnadeje
¨Krása! Nadšení! Hezčí než na fotce.
22.5.2022 | LLenice
Krásné zboží jako vždy a děkuji za bonus v podobě krásných sladěných náušnic!
3.3.2022 | VeronikaJ
Krásná taška, jsem moc spokojená a určitě doporučuji:)
1.2.2022 | julka10
Z barevných tašek jsem nadšená, zlepšují mi náladu, jen se na ně podívám. Jen se musím ovládat, abych si nekupovala další!
21.1.2022 | Vitálka
moc spokojená, jako vždy.
30.11.2021 | hanarysava
Nákup proběhl v pohodě (i přes mé dodatečné doplnění objednávky), taška - obrázek je potěšením a zlepšuje náladu.
8.7.2021 | Vitálka
Prodávající byla vstřícná a rychlá. Taška se i líbí moc, je to krásný originál.
8.7.2021 | Vitálka
Objednávám pravidelně a vaše práce vždy udělá parádu. Děkuji moc
2.5.2021 | Europa
Stejně jako při minulém nákupu jsem byla velice spokojená - jak s okamžitou rekací prodejce, tak s rychlým zasláním zboží. Kabelka je moc šikovná a šmrncovní. Navíc jsem k ní opět měla přibalen malý dáreček, který mě potěšil. Prodejce mohu jen doporučit.
28.4.2021 | Marcoli
Originální zboží a příjemná komunikace....děkuji M
28.4.2021 | marci.sindlova
Úžasný nápad ušít kabelky z použitého materiálu, navíc jsou nádherné a originální. Krásný dárek :-)
22.4.2021 | SPELINOVA
Kabelka je krásná, moc se mi líbí kombinace pleteniny a krajky. Děkuji :)
29.3.2021 | Taki dekorace
Rychlost, prima komunikace, krásná práce, ráda doporučuji, V.
18.3.2021 | pilňuška
Moc děkuji za výborný polštář! Hezké provedení a dobrý nápad. Vřele doporučuji.
15.3.2021 | orwell
1/24
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--