Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(150)
(1)
(0)
Opakovane a rada se vracim, vrele doporucuji!!!
12.6.2018 | schnellmama
Je to nádherná práce, hezký dárek a pomocník k svatebním přípravám. :-)
31.5.2018 | Peťka2
Objednané svatebni razítko je úžasné! Moc oceňuji rychlé vyřízení.
2.5.2018 | mskriv
Nádherná razítka, jsem velmi spokojená - i po častém užívání stále vše v pořádku. Díky moc TM
2.4.2018 | Zmazanec
S razítkem jsem naprosto spokojená, je to krásná práce.
22.3.2018 | barbarobka
Velmi rychlá komunikace a razítko je nádherné.
4.3.2018 | verous85
Razítko bylo vyrobeno na míru přímo pro nás a je perfektní :) Už se těšíme, jak bude vypadat (nejen) na svatebních oznámeních! Děkujeme moc :)
10.2.2018 | ls.94
Vše ok
25.1.2018 | svinky
Výborná komunikace a rychlé zhotovení :) děkujeme
10.1.2018 | denissa1
Vse probhlo v poradku. Perfektni komunikace. Dodany produkt je presne podle predstav a ve vysoke kvalite provedeni.
29.11.2017 | nikita13
Svatební razítko bylo přesně dle představ. Skvělé, díky!
1.11.2017 | payinka
Super domluva a rychlost. Vřele doporučuji. Razítko je podle představ.
5.9.2017 | mattisse
Opravdu ochotná a vstřícná prodejkyně, rychlá komunikace, vše na výbornou! Moc děkuji a rozhodně doporučuji!
22.8.2017 | Freyja
Opravdu nadherne razitko s krasne jasnymi detaily, skvela a hyperrychla domluva, bleskove dodani. Smekam :)
21.8.2017 | eliviznerova
Bezproblémová komunikace, včasné doručení a razítko přesně podle našich představ. Za nás stoprocentní spokojenost, děkujeme!
8.8.2017 | janickahery
Příjemná komunikace, rychlé dodání, krásné zboží. Děkuji a doporučuji!
7.8.2017 | lenicka.orlova
Nádherné razítko. Jsem moc spokojená :)
1.8.2017 | barboradurinikova
Naprosto skvělá spolupráce :), moc děkujeme :) a doporučuji na 100%.
19.7.2017 | EliskaCh88
 
Je to skutečně krásné! Děkuji za příjemný a rychlý nákup.
19.7.2017 | Katleya
dodnes nemám požadované zboží, i když jsem zaplatila
12.7.2017 | jiřinadr
Hodnocení je zcela neadekvátní, zboží jsem odeslala naopak bleskově, druhý prac. den bylo razítko uloženo na poště. Nemohu za to, že nedali do schránky lístek. Paní se mi neozvala a rovnou udělila špatné hodnocení...
1/8
předešlá strana