Menu
--
Hodnocení prodejce: Pocket Design
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(42)
(0)
(1)
Děkuji za vyhotovení dle mého přání! To bylo rychlý :) Pás sedí perfektně, těším se na příště.
17.10.2020 | Res
Zboží krásné, komunikace na 1* :-)
1.10.2020 | IvčaTerka
2ks
Moc děkuji, krásně sedí a je moc pohodlný.
26.9.2020 | Impatiens glandulifera
Obal je krásný, doručení rychlé. Prodávající vřele doporučuji.
2.9.2020 | daned
Děkujeme za krásný obal na flétnu. Moc se nám líbí. Jsme spokojeni.
24.8.2020 | sunj
Kvalitní výrobek.
3.8.2020 | vendulakostalova
Nadherne provedene/usite. jsem naprosto spokojena. Koupila jsem jich 5 a jsou naprosto bezchybne usite, elegantni a krasne. Navic je pani mela usite snad do druheho dne!
4.7.2020 | Fuchsieh
Hodně opožděně píšu hodnocení. Krásné výrobky, perfektní práce a velmi príjemná komunikace s paní. Jsem na 100% spokojená a děkuji.
19.5.2020 | drncová
Děkuji za velice rychlé doručení naprosto úžasného penálku :-) Barevná kombinace je úžasná a celkové provedení je velice kvalitní. Jsem z něj nadšená :-)
24.4.2020 | Tamika28
Výborná komunikace a skvělá kvalita. Moc děkuji a doporučuji!
7.4.2020 | Galenius
Děkuji, obal je nádherný.
7.1.2020 | jarcaa
Skvělá komunikace, velmi rychlé dodání, perfektní provedení. Moc děkuji!
21.12.2019 | annahrneckova
Bleskové vyřízení. Naprostá spokojenost!
26.11.2019 | Silvering
Perfektni rychle jednani, i kdyz se jednalo o siti na miru. Doporucuji!
6.11.2019 | nastya
Krásná a poctivá ruční práce. Milé a rychlé jednání. Vřele doporučuji.
19.9.2019 | jarhan
Děkuji za úžasný bederní pás, za bleskové ušití a velice milé a vstřícné jednání. Pás je z velice příjemného materiálu a perfektně sedí na těle a co hlavně, jedná se o praktický kousek každého šatníku. Nedám na něj dopustit. Děkuji a ráda doporučuji.
19.9.2019 | darinak
Pouzdro na fletnu je moc krasne, dcerce se libi. Moooc dekuji. i za rychle vyrizeni
16.9.2019 | verururunka
Syn je nadšený, děkuji moc :-)
14.4.2019 | Zajíc83
Krásná práce, pouzdro navíc velmi praktické, udělalo velikou radost :-)!
2.4.2019 | LenkaAnna
Provedení krásné, vše funkční a odpovídá fotce a popisu, doporučuji. Jen popruh na karimatku jsem si nezměřila a nesedí mi na mojí karimatku, na to si dejte pozor.
28.3.2019 | Simbis
1/3
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím