Hodnocení prodejce: slavkaleon
Hodnocení prodejce: slavkaleon
Od nakupujících
Naprosto luxusni hodiny, vyjimecne, skvele vypracovane, uchvatne barvy. Veliky dik
13.1.2022 | Renata Sarah
To je taková krása....Mockrát děkuji
15.11.2021 | Adámková Mar
Nádherné zboží, krásně zabalené, jsem nadšená. Velká pochvala! D.Prudká
4.10.2021 | Prudká
Hodiny došly v pořádku, jsou bezvadné, moc děkuji
21.6.2021 | yvona29
Nádherná práce. Jsem naprosto unešena Slávky tvorbou a nenakoupila jsem naposled. Skvělá komunikace, rychlé dodání, dáreček, precizní zabalení. Úchvatné, úchvatné, úchvatné.
25.4.2021 | Iva Bartonkova
Opakuji se- tuhle keramiku obdivuji, je prostě originální a velmi kvalitní. Navíc super komunikace a vstřícnost
17.4.2021 | Jana Tremlová
Nádherné, originální hodiny, vypadají přesně jako na obrázku, paní je moooc šikovná :) :)
22.3.2021 | SNad
Krásné zboží, perfektně zabaleno, vstřícné jednání!
18.3.2021 | KočKa sova
Nádherné zboží, výborná domluva a rychlé jednání.
18.3.2021 | KočKa sova
Jeden z nejkrásnějších výrobků, co jsem kdy viděla. Komunikace i domluva se Slávkou jsou naprosto brilantní, rychlé dodání (a to šlo o zakázku). Těším se, že brzy pořídím něco ze Slávčiných nádherných věcí také sobě (hodnocené hodiny byly dárkem). Naprosto doporučuji - a ještě jednou mnohokrát děkuji. E.
5.3.2021 | Parmicka
NEDÁ SE SLOVY VYJÁDŘIT JE TO PROSTĚ NÁDHERA NÁDHERA NÁDHERA A VELMI VELMI ORIGINÁLNÍ - KERAMIKA SE SRDÍČKEM UVNITŘ - DOMOV SE VÁM HNEDKA ROZZÁŘÍ KAFÍČKO V NOVÉM HRNEČKU CHUTNÁ ÚPLNĚ JINAK - PROSTĚ SUPER. JSEM NAPROSTO NADŠENÁ A SPOKOJENÁ. A SERVIS JE JEDINEČNÝ MOHU JEN A JEN DOPORUČIT - VŠE BYLO OK. ZUZI
16.2.2021 | ZUZÍK123456
+další 3 ks
Naprostá spokojenost
27.1.2021 | Jana Tremlová
Nádherný obraz, krásně rozjasní prostor. Pečlivě zabaleno, skvělá komunikace.
22.1.2021 | Adámková Mar
Oba kříže jsou nádherné a přišly velice pečlivě zabalené. Moc příjemná komunikace, paní Slávka pohladí na duši stejně jako její výrobky.
15.12.2020 | ditahabe
Nádherné hodiny, moc děkuji!
1.12.2020 | Florie
Hodiny jsou úžasné. Vybírali jsme strašně dlouho, hledali jsme mezi klasickými, ale nebylo to ono. Styl Slavkyleon nás hodně oslovil. Vybrat ty pravé do nové kuchyně, to byl oříšek. Říkala jsem si, fotka vypadá nějak, ale jaká bude realita? Všechny komentáře mluvili úžasně. A měli pravdu, Slavkaleon je úžasná keramička, smekám, velký respekt. Naprosto skvělé hodiny, naprostá shoda. Jsou ozdobou naší kuchyně. DĚKUJEME. A moc děkujeme za dárek - přesně tenhle kocour se mi líbí. Už taky visí :-) A ještě k zabalení hodin... Myslela jsem si, že balím důkladně balíky... tak jsem naprostý žabař, tolik bublinkové folie jsem snad nepotřebovala ani při zabalení bytu při rekonstrukci. Ale díky tomu hodiny dorazily v naprostém pořádku.
11.11.2020 | Alenka001
Hodiny jsou božííí! Úžasné! Jásavé! Veselé a barevné! Já nemám slov! Děkuji z celého srdce a děkuji i za dárek, který se k nám tak hodí! Tyhle hodiny jsou přesně to, co u nás doma chybělo k dokonalosti ♥ Jana
9.11.2020 | jajka78
Vše perfektní, keramika krásná a originální, doporučuji
19.10.2020 | Jana Tremlová
Vše perfektní, děkuji
16.10.2020 | Jana Tremlová
Křížek je ještě hezčí než na fotce, děkuji! Balení bylo opravdu důkladné :-).
3.7.2020 | lenka_slehoferova
1/8
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--