Hodnocení prodejce: slavkaleon
Hodnocení prodejce: slavkaleon
Krásná práce !
18.1.2023 • Nagua
Vše dorazilo v naprostém pořádku moc dobře zabalené. Jsem maximálně spokojená a ráda doporučuji.
11.11.2022 • Judytka
Nádhera, jako vždy
18.8.2022 • milena.m
Krásná práce, veliká spokojenost :)
31.3.2022 • Hanka Šedivá
Nádhera, jako vždycky. Keramika od Slávky je prostě čirá radost.
21.2.2022 • milena.m
děkuji, vše proběhlo v pořádku
15.2.2022 • Libuše-Inka
Precizně vyvedené, originální a navíc krásné.
11.2.2022 • alenaseberova
Úžasná bytost,úžasné zboží!Děkuji stotisíckrát,vrátím se..!Doporučuji všem!
26.1.2022 • sharray
Naprosto luxusni hodiny, vyjimecne, skvele vypracovane, uchvatne barvy. Veliky dik
13.1.2022 • Renata Sarah
To je taková krása....Mockrát děkuji
15.11.2021 • Adámková Mar
Nádherné zboží, krásně zabalené, jsem nadšená. Velká pochvala! D.Prudká
4.10.2021 • Prudká
Hodiny došly v pořádku, jsou bezvadné, moc děkuji
21.6.2021 • yvona29
Nádherná práce. Jsem naprosto unešena Slávky tvorbou a nenakoupila jsem naposled. Skvělá komunikace, rychlé dodání, dáreček, precizní zabalení. Úchvatné, úchvatné, úchvatné.
25.4.2021 • Iva Bartonkova
Opakuji se- tuhle keramiku obdivuji, je prostě originální a velmi kvalitní. Navíc super komunikace a vstřícnost
17.4.2021 • Jana Tremlová
Nádherné, originální hodiny, vypadají přesně jako na obrázku, paní je moooc šikovná :) :)
22.3.2021 • SNad
Krásné zboží, perfektně zabaleno, vstřícné jednání!
18.3.2021 • KočKa sova
Nádherné zboží, výborná domluva a rychlé jednání.
18.3.2021 • KočKa sova
Jeden z nejkrásnějších výrobků, co jsem kdy viděla. Komunikace i domluva se Slávkou jsou naprosto brilantní, rychlé dodání (a to šlo o zakázku). Těším se, že brzy pořídím něco ze Slávčiných nádherných věcí také sobě (hodnocené hodiny byly dárkem). Naprosto doporučuji - a ještě jednou mnohokrát děkuji. E.
5.3.2021 • Parmicka
NEDÁ SE SLOVY VYJÁDŘIT JE TO PROSTĚ NÁDHERA NÁDHERA NÁDHERA A VELMI VELMI ORIGINÁLNÍ - KERAMIKA SE SRDÍČKEM UVNITŘ - DOMOV SE VÁM HNEDKA ROZZÁŘÍ KAFÍČKO V NOVÉM HRNEČKU CHUTNÁ ÚPLNĚ JINAK - PROSTĚ SUPER. JSEM NAPROSTO NADŠENÁ A SPOKOJENÁ. A SERVIS JE JEDINEČNÝ MOHU JEN A JEN DOPORUČIT - VŠE BYLO OK. ZUZI
16.2.2021 • ZUZÍK123456
+další 3 ks
Naprostá spokojenost
27.1.2021 • Jana Tremlová
1/8
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--