Hodnocení prodejce: Marcela.V.
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(651)
(0)
(0)
Na fotce vypadá album nádherně,ale ve skutečnosti? Ještě krásnější! Úplně se mi zatajil dech,když jsem ho rozbalila! Vše dle domluvy a přání ! Děkuji moc, nevěsta byla nadšená! ! ❤️
14.9.2020 | luckasz
Naprostá spokojenost. Paní Marcela je velice ochotná, pokusí se jakoukoli představu zákazníka uskutečnit, popřípadě společně vymyslí realizovatelnou variantu.
13.9.2020 | Janvas
Výborný, komunikativní a vstřícný přístup prodejce. Velmi rychlé dodání svatební knihy hostů během několika dnů (cca. týden i poštou). Děkujeme.
23.8.2020 | cernicektomas
Album je nádherné! Je úžasně propracované, z kvalitního materiálu, prostě perfektní. Jsme nadšení, mockrát děkujeme :-)
23.8.2020 | Efulak
Již moje třetí album od paní Marcely a vždy naprostá spokojenost. Je nádherné. Děkuji! :)
17.8.2020 | OllieS
Krásná práce, moc děkuji, určitě se bude líbit
17.8.2020 | hanulkah1
Kdyby to šlo, dám daleko větší hodnocení. Jsme víc než spokojení. Naprosto perfektní servis, komunikace, vše na přání a na míru, neskutečná ochota a výsledné album vyrazilo dech. Svatební vzpomínka se samotným příběhem - tak to má být :) Moc děkuji. M&M
5.8.2020 | Braab
Mohu jen a jen doporučit... Nádherná práce ♥️
3.8.2020 | K-tytynka
Krásné zboží a vstřícné jednání...moc děkuji!
30.7.2020 | Merfinka
Krásná práce, naprostá spokojenost :-)
30.7.2020 | ZZZuzka1987
Rychlá domluva, rychle zhotovení a Krásná kniha hostů.
29.7.2020 | Nikol.B
Naprosto všem doporučuji! Milá, ochotná a především extra rychlá paní Marcela :-) Děkuji za krásné album a ochotu. VB.
15.7.2020 | veronikar174
Velmi dobrá domluva a velká vstřícnost. Zboží dorazilo v pořádku, jsem spokojená :-)
15.7.2020 | Siluška
Rychlá komunikace i dodání zboží. Práce je poctivá a nádherná! :-) Paní Marcelku doporučuji.
13.7.2020 | KateřinaLudvíková
Jsem nadšená. Moc děkuji za nádherné na zakázku profesionálně vyrobené album a navíc ve velmi krátké dodací lhůtě. Martina Cvikr Design
13.7.2020 | CVIKR DESIGN
Opakovaně a ráda se vracím. Vždy precizní, nádherná alba, skvělá komunikace
1.7.2020 | seahorse3
Album je krásné, komunikace byla moc příjemná, paní mi vyhověla se všemi požadavky. Moc děkuji!
1.7.2020 | evap272
velká spokojenost se zbožím,s komunikací a rychlostí dodání.Všem doporučuji.
30.6.2020 | Polehlová
Album je opravdu nádherné, precizně zpracované. Paní Marcela velmi milá a ochotná. Rozhodně doporučuji a sama velmi ráda zase využiji.
15.6.2020 | hippo1688
 
Od Marcelky máme již album pro syna, teď pro dceru a nechávám nám hned dělat i svatební. Velmi kvalitní luxusní ručně vážená
11.6.2020 | EmaWoodson
1/33
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--