Hodnocení prodejce: VikeaEu
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(51)
(0)
(0)
Krásné zboží, moc děkuji, jsem velice spokojená a všem doporučuji.
24.10.2020 | sarles
 
Děkuji :)
10.10.2020 | gabi260
3ks
Moc krásný kobereček, děkujeme!!
21.9.2020 | sares7
krásné zboží, příjemná komunikace
18.9.2020 | marci.sindlova
Je to nádhera :) mega rychlost, skvělá komunikace, skvělý prodejce :) je vidět, že výrobky jsou vyráběny s láskou :) ještě jednou děkuji
31.8.2020 | lucyvj
Krásné věci, moc Vám děkuji, jsem nadšená :)
22.7.2020 | adélan336
Moc hezke, dekuji.
12.6.2020 | mandriva
Všechny výrobky vypadají moc hezky. Cením si také dobré domluvy a možnosti individuálního přizpůsobení. Díky!
9.4.2020 | IFP
velmi spokojen
28.3.2020 | norisek
Velmi rychlá, milá a vstřícná komunikace, rychlé dodání zboží, taburetka je velmi pěkná a kvalitně zpracovaná.
29.1.2020 | klara.ohrazdova
výborná komunikace, zboží je hrubšího ražení než jsem si myslela, ale děkuji za něj i za hodnocení
6.1.2020 | Helena II
Krásné. Děkuji.
1.1.2020 | MALA LAMA
Pekne zpracovany puf.
19.12.2019 | BLAK
Výborná a bezproblémová komunikace, velmi rychlá domluva. Děkuji ještě jednou.
17.12.2019 | magdalena.homolkova
Děkuji za vytvoření krásných pufů a polštářků dle mého přání, milou a trpělivou komunikaci, úžasně zabalený balík a velkorysý dárek navrch. Z nákupu mám velkou radost.
4.11.2019 | fajkusol
Děkuji za krásný kobereček a prostírání. Už zdobí obývák. Máte šikovné ruce :-).
25.10.2019 | tesilka
Vše na 100% - komunikace, vyřízení i výrobek! Krásná práce!
2.9.2019 | kyblice
Paní ochotná,ve všem vyšla vstříc.Výrobky jsou krásné,precizně udělané.
30.5.2019 | binhelena
Maximální spokojenost s překrásnými košíčky a pufíkem :-) Vše uháčkováno přesně dle domluvy. Pufíček slouží i jako stoleček, bubínek, či po něm mimino jen tak různě šlape, tedy pufíčkuje ;-) Komunikace byla skvělá, doručení zboží naprosto bez problémů. Našetřím a objednám další :-) Moc děkuji a vřele doporučuji!
29.5.2019 | januna09
Děkuji.Vše v pořádku.
27.5.2019 | akea
1/3
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--