Hodnocení prodejce: Merlini
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(234)
(2)
(3)
děkuji, náhrdelník se mi líbí.....
5.10.2020 | ryngle8
Obchůdek na jedničku, moc děkuji a velice ráda doporučuji.
2.10.2020 | Darinaval
Mnohokrát děkuji za překrásný náramek, splnil moje očekávání. Též za velmi rychlé vyřízení a milý dárek. Náramek má velké kouzlo, všechno super, jako vždy. Sedí přesně. Jsem moc spokojená a všem velmi doporučuji. Přeji příjemné dny a mnoho zdraví.
23.9.2020 | addi
Krásný náramek. Balíček dorazil velmi rychle a dáreček také velmi potěšil. Vřele doporučuji tohoto prodejce :-)
22.9.2020 | Janička1978
Moc dekuji za krasny naramek i za darecek.
25.8.2020 | hanicka-H2
Nadšená,krásné náramky,nádherně zabalené.
7.8.2020 | andelicek22
Paní Irenka mi udělala neskutečně krásnou věcičku a rovnou 3x . Jsem z její práce nadšená a slov díků mi připadá málo. Děkuji moc. Velké nadšení :-)
6.8.2020 | 22pavlinka22
mooc krásné, doporučuji a příště zase něco určitě vyberu
24.6.2020 | mikygrosma
Nápadité zboží, dobrá kvalita, pěkné balení a milý dárek navíc. Komunikace rychlá. Doporučuji!
23.6.2020 | xliskova2
Krásné! Okouzlující motivy. Dnes přišly přívěsky a vše je tak, jak jsem si představovala. Krásné balení a ještě malý dáreček❤ děkujeme!
9.6.2020 | sahruzo
Děkuji za krásný šperk :-)
26.5.2020 | Mnonicka
Obchůdek na jedničku - překrásné zboží, dárečky, co víc si jen přát? Ještě jednou moc děkuji a velice ráda doporučuji.
30.4.2020 | Darinaval
Náramek je velice krásný, barva úžasná. Moc děkuji za rychlé dodání. Naprostá spokojenost už poněkolikáté.
14.4.2020 | addi
velká spokojenost, moc děkuji
6.4.2020 | yonnie
Děkujííí
18.3.2020 | KatkaG.
velmi vstřícná a komunikující prodávající, s klidným svědomím doporučuju
4.3.2020 | 1Hančí
 
Stale na naramek cekam a uz je to mesic :( Mel slouzit jako darek k narozeninam a bohuzel jsem musela zajistit jiny :(
1.3.2020 | chevrette
Zcela nepravdivé a nekorektní jednání - odesláno 10.2.2020, zákaznice zásilku na poště nevyzvedla a za 20 dní se žádným způsobem o zásilku nezajímala. Až dnes 1.3. zprávou, na kterou jsem hned reagovala /za 1h. a 19 min./. Jako bonus neoprávněně negativní hodnocení. Dopravce zásilku vrací.
Mnohokrát děkuji za velmi krásný angelitový náramek. Jsem velice vděčná za práci navíc, milou komunikaci a dárek. Všechno perfektní. Velmi doporučuji a přeji mnoho úspěchů.
17.1.2020 | addi
Dobrý den, výborná komunikace,rychlé dodání. Šperky jsou krásné. Všem tento obchůdek vřele doporučuji. :-)
28.12.2019 | dita.h
Moc děkuji a doporučuji!
12.11.2019 | ir.ka
1/12
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--