Hodnocení prodejce: LopLop
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(43)
(1)
(2)
absolutni spokojenost: ochota pomoci na posledni chvili, originalita, spracovani a perfektni dohoda na detailech. muzu jedine doporucit.
31.8.2020 | kusabi
Skvělé brože, jsem nadšená! Doporučuji.
27.11.2019 | Teriss28
Super brože. Děkuji :-)
5.9.2019 | Vanickova6
děkuji a doporučuji!
22.1.2019 | Jitka Č.
Super, dnes přišlo, děkuji!
3.12.2018 | jannula
Vyjimecne jednani, rychle dodani, uzasne provedeni, dekuji!
20.11.2018 | becki
Dobré.
12.4.2018 | vonmenclova
Vše přišlo včas, oceňuji ochotu rychle řešit. Navenek moc hezké a fakt cool, ale zevnitř všechny tři "bubliny" docela opatlané od lepidla. Je to škoda, ale naštěstí to zvenku nebude vidět... Jako dárek je to ale trochu nepříjemné.
24.2.2018 | Klára Hálová
Omlouvám se, podkud bylo lepidlo příliš roztahané kolem brožového můstku na rubové straně brože, příště si na to dám pozor. Pokud je ale lepidlo nanesené částečné i kolem brožového můstku, nejen pod ním, můstek lépe drží. Děkuji za zpětnou vazbu.
Moc děkuji za obchůdek a ostatním ráda doporučuji :)
14.2.2018 | Juliett
9ks
zbozi zcela odpovida popisu, vse je o.k.
5.12.2017 | siga
Brože sem si objefnala ať mi paní vyrobí, ale mají jiný tvar než všechny ostatní v její nabídce!Prostě se mi nelíbí!Tak sem objednavku zrušila, i když mi to trvalo přez tyden, protože sem se rozmyšlela jestli si je vzít i když se mi tak uplně nelíbí. Pak sem si řekla že za 500 si nebudu kupovat něco co se mi nelíbí! Paní mi za to udělila dost hnusny hodnocení!! Dokonce si vymyšli že se mi nelíbila barva broží,což není pravda, a vubec nepíše pravdu. Tak ji za hodnocení moc děkuju!
18.11.2017 | aijnna
 
Někdy je třeba udělit pravdivé hodnocení nesolidnímu zákazníkovi, pro varování ostatních prodejců. Kéž by někdo varoval mě. Každá brož zde má odlišný tvar. Objednávku jsem zrušila, když po 14dnech nezaplacení vytvořila novou a o původní neměla zájem. Brože vracím do prodeje. Pro dobrotu na žebrotu.
Děkuji za nádhernou brož. Jsem moc spokojená.
11.10.2017 | cufi22
Mohu jen doporučit. Krásné zboží, rychlé, vstřícné a solidní jednání. Kristina
20.9.2017 | tintin
Maximální spokojenost!!!
5.9.2017 | Petýtek
skvělé :-)
27.8.2017 | Paskalina
Děkuji mnohokrát.
26.7.2017 | adriaanna
Vše v pořádku.
1.5.2017 | Bettina
Moc hezké. Děkuji Vám.
29.3.2017 | miki301278
Diky za originalni broz i rychly doruceni!
17.3.2017 | Brightspot
Vše proběhlo v naprostém pořádku. Motiv brože je úžasný, jsem skutečně nadšená. Děkuji :)
17.2.2017 | Natučka
1/3
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--