Hodnocení prodejce: lucillo
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(36)
(0)
(0)
Deka ušitá na míru a dle mých představ. Komunikace bezchybná. Doporučuji.
13.10.2020 | hruška18
Nádherná taštička, moc děkuji. Mám ji na stole a jenom se z ní raduji, ještě jsem ji nepoužila, skoro mi to přijde líto ji něčím umazat. Bylo mi moc sympatické balení, ve kterém přišla i s upozorněním na to, že obal může být recyklovaný (což se mi moc líbí!!) Moc vám fandím a děkuji za rychlou komunikaci i dodání!
30.9.2020 | sarkam283
Objednala jsem si obal na zdravotni prukaz a jsem velmi spokojena. Mam srovnani s obalem, ktery mam pro starsi dceru od jineho vyrobce a musim rict, ze tento je provedenim mnohem kvalitnejsi, vyborna prace, nic neosizeno, krasna latka.
3.2.2020 | Marti88
Lucillo alias Lucie me nadchla skvelou komunikaci, spolehlivosti, vkusem, preciznosti a smyslem pro detail. Jeji vyrobky jsem si zamilovala a uz ted vim, ze jich bude vic. Vrele doporucuji vsem milovnikum krasy! ;o)
16.1.2020 | Radiesli
Velmi rychlá komunikace a naprosto krásné výrobky (oříšky). Děkuji mockrát, už dělají radost obdarovaným pod stromečkem. Bylo mi ctí u Vás nakupovat.
23.12.2019 | Kovis
♡ přenádherné oříšky ♡
11.12.2019 | Petra Svobodová
Moc děkuji,krásná taštička:-) a vstřícnost a komunikace na jedničku s hvězdičkou:-):-)
22.2.2019 | anitaN
Super komunikace, plenkovník úžasny, konečně to vše budu mít hezký pohromadě.
8.2.2019 | alen686ka
Nádherná kosmetická taštička, skvělá komunikace, vstřícnost. Mužů jen doporučit!!;)
7.12.2018 | DeeNko
Moc pěkná práce, rychlé dodání. Za mě určitě spokojenost a ostatním mohu jen doporučit.
23.11.2018 | Kis76
Rychlé dodání, skvělé zboží. Moc děkuji :)
9.11.2018 | spikulinka
Krásné výrobky. Rychlé vyřízení objednávky. Moc děkuji a všem doporučuji!
24.10.2018 | iveta.vasinova
Dobrý den, moc děkuji za krásné hvězdičky a rychlé zaslání. Hezké dny. Romana Jírová
23.10.2018 | jyrovka
Vše v pořádku. Děkuji.
5.10.2018 | Docekalova
Na jedničku, moc děkuji a ráda doporučuji :-)
8.9.2018 | Tish777
Vypadá krásně!
20.6.2018 | rannas
Velká spokojenost!
31.5.2018 | lysenka
Vše v pořádku. Děkuji.
16.2.2018 | Lucito_sara
Maximální spokojenost. Jeden den objednáno, druhý odesláno a třetí den doručeno. A máme nádherný obal. Všem doporučuji moc ráda :)
23.12.2017 | michaelajn
Moc děkuji za bleskurychlé vyřízení objednávky a za krásné kartičky! Určitě doporučuji! Přeji, ať se daří! PG
29.11.2017 | Pavlag
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--