Hodnocení prodejce: puntík
Hodnocení prodejce: puntík
Kvalitní výrobek, byla jsem spokojená.
10.1.2023 • Suse
naprostá spokojenost, děkuji
1.3.2018 • rapid21
Krásná brož. Lištička nebo lišák vypadá jako opravový. Krásná práce.Děkuji.
24.1.2018 • petrach1• hodnocení starší než 5 let
Prekrásna práca, baretka spravila veľkú parádu a ešte aj bude. ďakujem mnohokrát.
24.10.2016 • ZunkaS• hodnocení starší než 5 let
Bleskové dodání, dokonalý výrobek, přišel v balíčku s krásně ručně psanou adresou (maličkost, ale moc potěšila).
6.2.2016 • Martajejiparta• hodnocení starší než 5 let
Děkuji za překrásné náušničky, nádherně zabalené a za celý tak kouzelný obchůdek :-).
23.10.2015 • Petra Pavlicová• hodnocení starší než 5 let
perfektní zboží, rychlé dodání, doporučuji
1.12.2014 • Neytiri• hodnocení starší než 5 let
Objednávká dorazila bez obtíží. Milý přístup. Zboží přesně odpovídá fotografii. Doporučuji.
21.10.2014 • luvisek• hodnocení starší než 5 let
velice precizně zpracovaná brož :) už se těším na svou plavbu lodí vřele doporučuji
16.7.2014 • klimtova.monika• hodnocení starší než 5 let
Náhrdelník krásný, opravdu pečlivě vypracovaný. Co mě ale dostalo, je ta krásně nadepsaná adresa na obálce. Je mi jí líto vyhodit :))
22.5.2014 • jjezkova• hodnocení starší než 5 let
Brožička je překrásná a precizně zpracovaná. Moc děkuji a doporučuji všem!
26.2.2014 • Yvet• hodnocení starší než 5 let
Krasny vyrobek , rychle doruceni, dobra komunikace. Dekuji
20.2.2014 • elnino• hodnocení starší než 5 let
Vše proběhlo naprosto hladce, výborná komunikace, velká vstřícnost při dodání. Zápisník je skvělý, rozhodně doporučuji.
9.1.2014 • sabena• hodnocení starší než 5 let
Moc děkuji za baretku, je parádní. Velmi příjemná komunikace. Doporučuji....
26.12.2013 • lu-ma• hodnocení starší než 5 let
Děkuji za krásné náušnice i bezproblémové bleskové dodání :).
12.12.2013 • basia• hodnocení starší než 5 let
Balíček dorazil v krásném balení, Brožka je krásná a pěkně pevná, jen tak se nepoškodí. Děkuji moc, je vidět, že je ta práce dělána s láskou a chutí. Přeji hodně nápadů a elánu. Krásný sluníčkový den, Michala
5.9.2013 • Mišuta• hodnocení starší než 5 let
Děkuji za nádhernou brož, velmi rychlé odeslání zboží, vřele doporučuji!!!
2.9.2013 • Christo• hodnocení starší než 5 let
Vše v pořádku, díly moc, k prstýnku sedí perfektně :)
21.8.2013 • soptikova• hodnocení starší než 5 let
nádhera!
20.8.2013 • rarachx• hodnocení starší než 5 let
Děkuji za náhrdelník. Je fantastický. Jsem moc spokojená! Dodání bleskové! Doporučuji!!!
15.8.2013 • volanek• hodnocení starší než 5 let
1/11
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--