Hodnocení prodejce: mišudka
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(157)
(0)
(2)
Krásné rukavice, příjemný materiál. Děkuji moc za ochotu a vstřícnost! Doporučuji!
3.7.2020 | Sylva Musilová
Děkuji, kvalitní, hezké.
7.11.2019 | Gapa
Ponožky od Mišudky uz mam 2x po dvou parech. Muzu jen pochvalit. Jsou super, mekke, teple jako od babičky. Objednavky byly vyrizeny obe vcas. Spokojenost. Míša
17.5.2019 | gowan
Nádherné rukavice! Děkuji moc za ochotu a vstřícnost. Doporučuji!
10.5.2019 | Sylva Musilová
Krásné rukavice, milá komunikace. Děkuji za ochotu a vstřícnost. Doporučuji!
3.11.2018 | Sylva Musilová
Jako od babičky. Moc děkuji a všem určitě doporučuji.
1.11.2018 | blanek
Super ponožky! Dobře sedí a navic jemně masírují nohy. Fakt jako od maminky. Dobrý nákup.
16.10.2018 | gowan
Krásné rukavice! Skvělá domluva, pečlivé zhotovení, bleskové zaslání. Děkuji. Doporučuji!
9.10.2018 | Sylva Musilová
Dokonalé
21.9.2018 | Šťastnážena
9ks
Nádherné a úžasně teplé, doporučuji
9.12.2017 | jbha
Vše je v pořádku. Čepice je podle mých představ,děkuji.
23.11.2017 | Blanka 59
Velmi dekuji za krasne rukavicky
21.11.2017 | evadejmkova
moc pěkné a teploučké
17.10.2017 | nosalka
Bezvadná domluva, zboží naprosto dle požadavku a představ
15.10.2017 | petawei
Pěkná práce, ale bohužel ponožky nesplňují popis, že by nekousaly, jsou z celkem drsné příze a i po vyprání v aviváži se to mnoho nezlepšilo. Oceňuji rychlost dodání.
6.10.2017 | Jana Maiksnar
je mi moc líto, že ponožky nesplňují vaše požadavky, noste je navrch na tenké běžné ponožky, nenoste je na holé nohy - jako já .Jestli to pomůže, abych si u vás zlepšila dojem, tak mi je vraťte, pokud je nenosíte a já vám vrátím peníze a vy zrušíte špatné ohodnocení - Marie
Super extra giga spokojen. :-) Děkuji za poctivé ponožky, měly být na Vánoce pro blízké, ale po vyzkoušení je nedáme, už si všichni hřejeme nožky a nejspíš u Vás příští měsíc opět nakoupíme.
18.9.2017 | mahynka
Ponožky byly pletené na objednávku a musím říct, že absolutně předčily všechna má očekávání! Moc děkuji a doporučuji všem! :-)
7.4.2017 | Hedkash
Já moc děkuji. Ponožky jsou pěkné, skvěle sedí a dorazily bleskem. Díky :o)
23.2.2017 | jezinka
Dékuji za rychlé zaslání, vše probéhlo perfektně a doporucuju všem nákup v tomto obchůdku :-)
21.1.2017 | leroka design
9ks
Krásné! Moc děkuji! <3
20.1.2017 | Daya
1/8
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--