Hodnocení prodejce: magdalexa
Hodnocení prodejce: magdalexa
Od nakupujících
objednávka byla vyřízena velice rychle, zboží dorazilo v pořádku a odpovídá zobrazení
21.7.2021 | Hanala73
super krásna dekorace
2.4.2021 | lenkabrez
Nadherne zbozi, prvotridni provedeni, jsem nadsena!:) Lahev jsem si nechala pro sebe (dam si tam svetylka) a ptacek sel "bohuzel" jako darek, loucilo se mi s nim velmi tezko :D Ale vedela jsem,ze prijimajici strana neco takoveho oceni a divila se "kde jsem neco tak roztomileho behem korony, kdy je vse zavrene, sehnala" :) V obchudku jsem urcite nenakoupila naposled, brzy si tam vyberu neco dalsiho. Moc dekuji a ostatnim doporucuji :)
29.3.2021 | anyq
hodiny nádherná práce , komunikace skvělá. Vřele doporučuji.
2.3.2021 | RIDIC
Nádherné zboží :-)
26.11.2020 | Kaci133
Z indiána máme velkou radost. Je náramný. Děkujeme.
26.11.2020 | compal
Krásné zboží. Doporučuji.
25.10.2020 | Jj23
Nádherná práce. Děkuji.
16.10.2020 | Frischerová Jaroslava
Děkuji za rychlé vyřízení objednávky, balíček došel v pořádku a výrobky mi udělaly velkou radost. Jsou nádherné. JK
14.10.2020 | jaroslava.ck
Prima dárečky, příkladná komunikace s prodejcem.
12.2.2020 | evahmikaelson
Nákup bez problémů.Hodiny jsou krásné.
30.11.2019 | Dárky z látky
Rychlá reakce i odeslání, krásné hodiny.
13.11.2019 | hankad340
Hodiny vypadaji super, je to darek a udelam jim velkou radost, budou zdobit nasi domacnost. Obchodni seriove vyrobe se opravdu nevyrovnaji. Designove a materialove velice kvalitne zpracovane a mohu doporucit vsem. Tesim se az budou na zdi. Komunikace s @magdalexa, behem vyroby a moznosti upraveni vzhledu super. Dekuji !
8.5.2019 | yazee
Na žádost uděláno, co jsem požadovala.
25.3.2019 | hlinakova
Moc doporučuji, hodiny jsou nádherné umělecké dílo. Komunikace vřelá přátelská, zabalení zboží precizní. Nemám co bych vytkla.Ráda doporučuji!
3.12.2018 | veils
Recenze moc nepíšu, ale tady si to uživatelka moc zaslouží. Vyřizení bylo rychlé a ze zbožího jsem uplně super. Navíc přijemný dopis ke zboží opravdu potěšil. Takže za mě jasná jednička z hvězdičkou a všem moc doporučuji. Tenhle osobitý přístup se mi prostě v dnešní době moc zamlouvá.
27.11.2018 | saifo
Vse perfektni.
19.11.2018 | aleshanak
Naprostá spokojenost. Oceňuji i ochotu upravit výrobek na přání.
31.10.2018 | Peku10
Moc děkuji za nádherné výrobky a moc milý dopis k nim... :-) Obrázek i hodiny jsou už na svém místě, budou dělat spoustu parády a radosti. Bleskové dodání, krásné věci, určitě se ještě někdy vrátím! :-)
17.10.2018 | frufrunka
Krásné,díky
17.9.2018 | 123aja
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--