Hodnocení prodejce: magdalexa
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(24)
(0)
(0)
Nádherná práce. Děkuji.
16.10.2020 | Frischerová Jaroslava
Děkuji za rychlé vyřízení objednávky, balíček došel v pořádku a výrobky mi udělaly velkou radost. Jsou nádherné. JK
14.10.2020 | jaroslava.ck
Prima dárečky, příkladná komunikace s prodejcem.
12.2.2020 | evahmikaelson
Nákup bez problémů.Hodiny jsou krásné.
30.11.2019 | Dárky z látky
Rychlá reakce i odeslání, krásné hodiny.
13.11.2019 | hankad340
Hodiny vypadaji super, je to darek a udelam jim velkou radost, budou zdobit nasi domacnost. Obchodni seriove vyrobe se opravdu nevyrovnaji. Designove a materialove velice kvalitne zpracovane a mohu doporucit vsem. Tesim se az budou na zdi. Komunikace s @magdalexa, behem vyroby a moznosti upraveni vzhledu super. Dekuji !
8.5.2019 | yazee
Na žádost uděláno, co jsem požadovala.
25.3.2019 | hlinakova
Moc doporučuji, hodiny jsou nádherné umělecké dílo. Komunikace vřelá přátelská, zabalení zboží precizní. Nemám co bych vytkla.Ráda doporučuji!
3.12.2018 | veils
Recenze moc nepíšu, ale tady si to uživatelka moc zaslouží. Vyřizení bylo rychlé a ze zbožího jsem uplně super. Navíc přijemný dopis ke zboží opravdu potěšil. Takže za mě jasná jednička z hvězdičkou a všem moc doporučuji. Tenhle osobitý přístup se mi prostě v dnešní době moc zamlouvá.
27.11.2018 | saifo
Vse perfektni.
19.11.2018 | aleshanak
Naprostá spokojenost. Oceňuji i ochotu upravit výrobek na přání.
31.10.2018 | Peku10
Moc děkuji za nádherné výrobky a moc milý dopis k nim... :-) Obrázek i hodiny jsou už na svém místě, budou dělat spoustu parády a radosti. Bleskové dodání, krásné věci, určitě se ještě někdy vrátím! :-)
17.10.2018 | frufrunka
Krásné,díky
17.9.2018 | 123aja
Velmi děkuji a doporučuji :) Marcela
26.6.2018 | Marcela1984
Krásné stromky! Jsem nadšená! měla jsem strach z přepravy, ale i ta je vychytaná! Takže za mě můžu doporučit!
4.4.2018 | Bra
párdička - úžasně zabaleno s postupem vyndání z krabice :-) super
4.12.2017 | ca828869
Oba stromečky jsou moc krásné a byly perfektně zabalené na přepravu. Děkuji
26.11.2017 | pema5
velmi pěkná práce
18.11.2017 | Loncomelos
prostě hezké
12.12.2016 | koubic8
Křehké zboží,velmi šikovně a hezky zabaleno. Brzo dodáno.Celková spokojenost.
21.10.2016 | Pipuška
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--