Hodnocení prodejce: andělika
Hodnocení prodejce: andělika
Dobrý večer, chtěla jsem Vám opět moc poděkovat za úžasné, nádherné andílky a také za super obchůdek. Mějte se krásně a hezký večer Iveta
28.9.2022 • ivnucha
+další 6 ks
Dobrý den, chtěla jsem Vám moc poděkovat za nádherné šperky, andílky.... a také děkuji za bezvadný a milý obchůdek. Mějte se krásně a ještě jednou děkuji. Iveta
12.9.2022 • ivnucha
+další 4 ks
Překrásné zboží, obchůdek na jedničku. Moc děkuji a velice ráda doporučuji.
17.12.2021 • Darinaval
Vše OK.
22.12.2019 • Martina Pavlíčková
Děkuji za překrásné zrcátko a spolehlivý obchůdek. Velmi ráda doporučuji:-)!
2.9.2019 • helly
Děkuji, hezké.
16.6.2019 • havog
Náhrdelník je krásný, jemný, děkuji za dáreček
27.1.2017 • Andráš• hodnocení starší než 5 let
Děkuji za krásný šperk a skvělý dárek! Je to ještě hezčí než na fotce! Nádhera!
10.11.2016 • lalinkalala• hodnocení starší než 5 let
Krásná práce, náhrdelník je roztomilý...:-) Doporučuji milou prodávající i její zboží
17.3.2015 • jitule1966• hodnocení starší než 5 let
Bezproblémový obchod, nádherné výrobky. Děkuji.
12.3.2015 • Ma1rtina• hodnocení starší než 5 let
Nádhera. Moc děkuji a doporučuji. :-)
22.1.2015 • LenočK• hodnocení starší než 5 let
Pekna prace,rychle vyrizeni a prijemna komunikace. Vrele doporucuji
18.12.2014 • Radulla• hodnocení starší než 5 let
Krásné zboží a výborná domluva,všem doporučuji a děkuji moc
22.10.2014 • monako 1• hodnocení starší než 5 let
Velmi,velmi spokojena!!!
10.6.2014 • Kačule111• hodnocení starší než 5 let
Nádherné zboží, určitě se zastavím u vás v obchůdku i příště.
9.2.2014 • vikynka• hodnocení starší než 5 let
Moc velká spokojenost s výrobky i prodejcem. Naživo jsou náhrdelníky ještě krásnější a větší než přijde z fotografie. Velmi moc mě potěšily, jsou krásně udělané.
3.12.2013 • silvisa• hodnocení starší než 5 let
Příjemná komunikace, dobrá domluva a povedené zboží. Děkuji
25.11.2013 • Evrill• hodnocení starší než 5 let
S objednávkou jsem byla velmi spokojena.Výborná komunikace,rychlé dodání a spokojenost s obdrženým zbožím.Doporučuji!
15.6.2013 • lusinka11• hodnocení starší než 5 let
Moc krásné, precizně zpracované kousky, moc děkuji
12.6.2013 • Veverkal• hodnocení starší než 5 let
Motýlek dorazil v pořádku a je překrásný:-) Velmi nápadité barevné i kompoziční provedení, na klopě kabátu i saka vypadá skvěle, mám z něj velkou radost !! Děkuji také za malou pozornost.
25.4.2013 • beruskapuntikata• hodnocení starší než 5 let
1/5
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--