Hodnocení prodejce: Artist
Hodnocení prodejce: Artist
Od nakupujících
Krásný.. kvalitně ušité, moc pěkné, děkuji.
28.4.2018 | dasenkka87
Děkuji za krásné ozdoby
24.11.2017 | Machanová
Líbí se mi,jsem spokojena a děkuji.
3.11.2015 | darinastrakova
Krásný svícen, perfektní práce. Doporučuji nákup.
20.12.2013 | mutinka
pěkné
21.1.2013 | krmelky
Krásné vánoční ozdůbky, křehké a jemné. Rychlé poslání.
16.11.2012 | lucienna
+další 3 ks
Opět naprosto bezproblémový obchod. Taštička je krásná. Doporučuji :)
1.10.2012 | Nestvůrinka
Taštička je nádherná a velmi praktická. Zboží dorazilo v pořádku a bez problémů. Vřele doporučuji :).
17.9.2012 | Nestvůrinka
Velmi rychle a bezproblemove potvrzeni objednavky a jeji odeslani. A krasny vyrobek. Jana Rybarikova,Brno
21.12.2011 | rybarikovajana
Vše naprosto v pořádku, zvoneček přišel poštou dokonale zabalen a chráněn proti rozbití a moc potěšil jako vánoční dárek.:-)
20.1.2011 | jitka.sroubova
Děkuji za pečlivé zabalení tak křehkého zboží, došlo v naprostém pořádku. Zvoneček je velice něžný, krása.
17.12.2010 | Bronia
ok
10.12.2010 | gave
Děkuji za nááádherného andělíčka, potěší. A také jak balíček přišel v cuku letu:-)
29.11.2010 | makuf
Krása!!!!! Díky
1.11.2010 | Křivánková
Doporučuji.
27.8.2010 | Kačulenka
Krásně vypracované, velmi rychle dodané.
11.8.2010 | Jana Břečková
krásná ruční práce. rychlé jednání. obchůdek doporučuji
22.3.2010 | havranka
+další 7 ks
Nemohu jinak, než napsat velmi spokojené hodnocení:-) Jsem náročná zákaznice, vymyslela jsem si ušití hodně složitého kostlivce z pohádky na přání a našla jsem tuto velice nadanou, šikovnou, milou paní, která mi pouze podle obrázků ušila nádherného Jacka Skellingtona který vypadá jako kdyby vyskočil ke mě přímo z pohádky:-) Lenička si semnou dala práci, dělala všechno proto aby vyhověla mé představě a aby stihla kostlivce ušít do Vánoc:-) Všem vřele tuto nadanou osůbku doporučuji. Dostane se Vám zájmu, péče, ochoty, starostí o vaši spokojenost, rychlého milého jednání, a rychlého odeslání:-) Moc Vám Lenko děkuju, máte můj obdiv! Smekám před Vámi...Hanka Bidlová
16.12.2009 | Lebka87
Jde o profesionální práci. Rychlé vyřízení zakázky, dobrá komunikace, velká radost při rozbalení. Velmi doporučuji.
16.10.2009 | mcck2
+další 3 ks
1/1
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--