Hodnocení prodejce: ituka
Hodnocení prodejce: ituka
dekuji.)
20.5.2013 • Albrechtova• hodnocení starší než 5 let
s vorvaňkem, velrybkou děkujeme, ňuch ***
15.11.2012 • Helísek• hodnocení starší než 5 let
rychlost,kvalita,ochota-naprostá spokojenost!
7.3.2012 • Jana Kubincová• hodnocení starší než 5 let
itu, to je krása velikánská, moc moc moc děkuji i za nádherné dárečky, jsem okouzlená docela :o*****
8.2.2012 • Helísek• hodnocení starší než 5 let
Itu, koníčkové drazí, to tak krásné překvapení, to dojetí. Přáníčka jsou nádherná, skvostná přímo, krásnější než oko si dovedlo představit. A maličká, děvčátko, děkuji moji milí. Za chvilku si přijdu zase. Íhaháááá.
24.12.2011 • Makča• hodnocení starší než 5 let
Jitu, je to překrásné, doufám, že potěší nejen mne. Děkuju.
20.9.2011 • Lezi• hodnocení starší než 5 let
Jito, krása je to. Děkuju.
3.8.2011 • Lezi• hodnocení starší než 5 let
To když hodný manžel hlídá děti, Itu plstí, kouzlí a vyšívá. A pak je z toho veliká krása. A nejen na pohled, ale i na dotek. Moc moc moc moc děkuji.
21.7.2011 • Lezi• hodnocení starší než 5 let
Itu, milá, já ještě nepoděkovala! To ta velká nafouklá obálka za to může!! Krásné... ach, navíc ty ty...!! No ach. Mám důvod děkovat. A vymyslet, jak všelijak. Itu je super!!Říkám všem :-)
28.6.2011 • heda design• hodnocení starší než 5 let
pěkné, jemné, vkusné, moc děkuj! Veronika
2.6.2011 • Veronika Prochazkova• hodnocení starší než 5 let
Jituško milá, už nosím tu parádu kolem krku a je mi krásně, k tomu něžné náušničky navíc - děkuji mnohokrát a stále se budu vracet.
1.6.2011 • ivankab• hodnocení starší než 5 let
Špendlík je tak malinký... no, jako špendlík! Kamarád milovaný. Jíťule, děkuju za všechno. :o*
31.5.2011 • Pondělí• hodnocení starší než 5 let
děkuji, za sebe, za maminku, za miminko.... těším se na předání a gratulace, děkuji za dáreček jen pro mne, moc milé a něžné.... Itu??
26.5.2011 • Haniel• hodnocení starší než 5 let
Milá Jituško, ušák už ke mě dohopkal i s ovečkou, sotva mu stačila, ani se nestihla napást. Ale teď už je ovečka v bezpečí a ušák u nás našel nového kamaráda - králíčka Káju. Bude jim u mě dobře. Děkuji!
6.5.2011 • ivankab• hodnocení starší než 5 let
Přáníčko je nebesky krásné. Moc děkuji za rychlé dodání a milé jednání.
5.5.2011 • lachtani• hodnocení starší než 5 let
Něžná pí. Ptáčková, děkuju Vám, Jitko!
15.4.2011 • lubkalop• hodnocení starší než 5 let
Milá Jitko, děkuji Vám, ptáčci již přiletěli do Krumlova. Jsou samozřejmě oba krásný, kos černý elegán a smetanová, jemná pí. Ptáčková.:)
15.4.2011 • lubkalop• hodnocení starší než 5 let
Skvělé...jako vždy.
18.3.2011 • Baylenka• hodnocení starší než 5 let
Naprostá spokojenost...
18.3.2011 • Baylenka• hodnocení starší než 5 let
Milá Jitko, děkuju Vám za zásilku, moc mě potěšila.:) Krásně zabalená, jemná studánková plstěná brožka a k tomu Rózine elegantné a něžné náušničky jako dárek. Jsem Vám vděčná, Jitko, děkuju.:)
14.3.2011 • lubkalop• hodnocení starší než 5 let
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--