Hodnocení prodejce: Makča
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(1194)
(0)
(0)
❤️
27.11.2020 | zlatareneta
Markétko ❤️❤️❤️
27.11.2020 | zlatareneta
Krásně vymazlené věcičky s nádhernými dárečky. Omlouvám se za prodlení hodnocení, čas "těšení" považuji za velmi důležitý...
13.11.2020 | hrada
Nejmilejší Makulko, děkuji Ti za půvabnou podzimní kapsičku s kouzelnou výšivkou a za něžné třpytivé vánoční ozdůbky, mám z nich takovou radost... Každý balíček od Tebe je plný lásky, Makulko ❤️
12.11.2020 | ivankab
Strašně ráda se vracím. H.K.
6.11.2020 | hodosiovakarla
Moc děkuji, jsem velmi spokojená.
28.10.2020 | honeybird
Nádhera jako vždy! Makulka má zlaté ručičky.
22.10.2020 | Luizička
Neskutečně krásný, dokonale do detailu vypracovaný výrobek. Jsem tady vždy velmi spokojená a také nadšená.
14.10.2020 | Merhautová
Markétko... radost, slunce, zář, optimismus... děkuji ♥
7.10.2020 | zlatareneta
Moc děkuji, veliká spokojenost z úžasné práce , paní Makčo...díky i za dárek a zase někdy na shledanou
25.9.2020 | uhlhana
Krásné a kvalitní zboží, jsem nadšena a vřele doporučuji.
17.9.2020 | Merhautová
Nejmilejší Makulko, jsem tak šťastná z dalšího balíčku od Tebe, děkuji za překrásnou broženku s nádhernou letní krajinkou i za voňavé srdéčko, mám ze všeho takovou radost! ❤️
3.9.2020 | ivankab
Děkuji, přiletěl balíček s radostmi ♡
2.9.2020 | Poubovara
Něžná krása ♥. Moc děkuji za bleskové doručení i za úžasné dárečky. Mám velikou radost. Děkuji a s velikou radostí doporučuji. Budu se ráda vracet.
2.9.2020 | pikousik
...ó, neskutečná nádhera. Mocinky za vše děkuju, i za dáreček, dozajista potěšil :o)
26.8.2020 | terelé
Jsem maximálně spokojená. Nádherná práce - určitě všem doporučuji. Tady se tvoří s láskou ♥. Děkuji za dárečky a za velmi rychlé doručení vší té krásy. Ráda se budu vracet.
26.8.2020 | pikousik
Markétko moje milá, děkuji Ti za krásnou taštičku a dárečky. Ze srdce Alča
21.8.2020 | Křížalka
Nadhera dekuji Marketko❤️Si pokladik;)*
10.8.2020 | siyar2014
Překrásná a vymazlená. Děkuji za ní i za super dáreček. Budu se ráda vracet a všem doporučuji.
8.7.2020 | pikousik
Nádherné, dokonale a do detailu zpracované, kvalitní výrobky a to úplně všechny. Moc doporučuji.
3.7.2020 | Merhautová
1/60
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--