Hodnocení prodejce: Terezie Bartošová
Hodnocení prodejce: Terezie Bartošová
naprosto úchvatné, opravdu pecka! díky!!!
10.5.2022 • kubikkk
zatím přišlo tričko, je naprosto úžasné, děkujeme :-))))
27.4.2022 • kubikkk
Naprosto super tričko, to bude nádherný dárek, děkujeme:-), příště dáme ještě jedno takové podobné, o velikost větší a zase třeba jinou barvičkku. Díky a moc doporučuji !!!!!!!!
22.4.2022 • kubikkk
Jako vždy, výborná komunikace a hlavně krásné zboží, mohu jen poděkovat a doporučit ostatním.
15.6.2021 • DIATRETA
Trička jsou nádherná, kvalitní a sedí přesně. Děkuji.
20.1.2021 • hakamore
Mikina je parádní, mockrát děkujeme, určitě doporučuji! :)
16.12.2020 • Alchifer - umělecký kovář
Krásná mikina, rychlá výroba a bleskurychlé zaslání, již máme tři a všem se líbí. Tato udělala velkou radost. Všem výrobce vřele doporučujeme a děkujeme.
22.5.2020 • DIATRETA
Super domluva,vše proběhlo hladce.Doporučuji
14.5.2020 • petra.konina
Rychle dodani, super komunikace a kvalitni vyrobek,opravdu neni problem prat v pracce, coz vetsinou vyrobci batiky nedoporucuji. Jsem velice spokojena.
4.5.2020 • VelMez
Ochotná paní švadlenka, ušila mi šaty na míru, rychlé a milé jednání
31.3.2020 • Uga
Děkuji!:-)
22.1.2020 • asmera
Jako vždy všechno v pořádku, díky za ochotu a příjemnou komunikaci.
22.1.2020 • asmera
Jsem víc jak spokojena,nádherně propracované dílo,které se dá perfektmě mosit a každý to obdivuje :-)za mě ***SUPER***
14.12.2019 • Handulka Bambulka
Opravdu krásné zboží i skvělá komunikace s prodávající. Děkuji a velmi rád se budu vracet...
11.12.2019 • WhiteCrane
Mikča je opět naprosto senzační! Hned v den dodání byla "použitá" a od té doby je imrfut v permanenci. Terezko moc děkuju za originální kousky přímo na přání a rozhodně Váš krámek doporučuju♥
9.11.2019 • uBorůvky
Dobrý den. Moje hodnocení vpodstatě již není nutné, protože se mi co se čučavých triček pro rodinu vždycky vybaví profil paní Terezie. Takže už zase jen Velké Děkuji:-). Všechno samozřejmě v naprostém pořádku a velká spokojenost. Martin
2.11.2019 • Dragonheart
Velká spokojenost, doporučuji
21.10.2019 • PetraKm
Tričko je krásné děkuji
16.10.2019 • alves
Opět spokojenost !
4.9.2019 • katerinavoleska
Skvělá komunikace, doporučuji !
4.9.2019 • katerinavoleska
1/6
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--