Hodnocení prodejce: OcelOva
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(69)
(0)
(0)
Náušnice jsou krásné a úžasně doladí již dříve zakoupený náhrdelník. A velmi oceňuji krásné dárkové balení včetně taštičky. :-)
2.11.2020 | IS
Krásné zboží, jako vždy. Moc ráda se vracím. Děkuji.
23.10.2020 | majlunela
Krásný šperk, objednávka byla vyřízena velice rychle a k mé plné spokojenosti.
2.10.2020 | IS
Velmi rzchlý obchůdek, maximálně vstřícné a příjemné jednání, krásné zboží i dárková krabička. Vřele doporučuji všem!
12.3.2020 | JiřinkaB
Brož, spona do vlasů, náušnice - podle obrázků krásné, v ničem nezklamaly moji představu. Krásně vypadají, dobře sedí, dobře se s nimi manipuluje. Ze strany prodejce maximální vstřícnost a ochota, a co se sjedná, to platí. Super!
28.2.2020 | spřízněnec
jednání velmi střícné a rychlé, naprosto spokojená šperky jsou nádherné!!!
7.1.2020 | ivanazyka
Geniální jako vždy. Velmi spokojen je jen chabé hodnocení - výstižnější by bylo: jedinečné a okouzlující. Vanda
21.11.2019 | vanda111
Jako vždy - dokonalý šperk - děkuji.
30.10.2019 | majlunela
Brož je jako kouzelný sen!!! Komunikace a rychlost vyřízení na jedničku, všem doporučuji. Vanda
1.10.2019 | vanda111
Nádherná brož, vstřícná a milá prodávající. Všem, kteří touží po nevšedním a jedinečném šperku, doporučuji. Pro mne 1* Vanda
30.7.2019 | vanda111
Nádherné!
13.6.2019 | charibda
Obchod v pořádku, rychlé zaslání, zboží se líbilo. Doporučuji
11.5.2019 | pH7
Opět nádherný kousek... Děkuji za Vaši práci, moc ráda se vrátím. Lucka
9.5.2019 | majlunela
Náušnice jsou nádherné, paní velmi ochotná. Vymyslela jsem si perličky do již udelanych náušnic. Vše předělání okamžitě posláno snad expres. Prostě vše dokonale a nádherná práce Eva
2.5.2019 | lesikarova
Pani Vladku odporucam, sperk je naozaj krasny, precizne spracovany. Komunikacia bola prijemna, pani Vladka je velmi ochotna a objednavku odoslala rychlo :)
17.4.2019 | iXmagine
opět krásný kousek, děkuji
23.3.2019 | majlunela
Přenádherný šperk a úžasná komunikace. Děkuji za obchůdek. Určitě se ráda vrátím.
27.2.2019 | majlunela
Nákup proběhl k mé naprosté spokojenosti.Brož splnila mé očekávání - krásný dárek pro dceru.
27.2.2019 | geretha
Děkuji za nádherné "Pohlazení po duši" - je to šperk, který opravdu září originalitou, něžný, osobitý. Autorka do něj dala kus sebe, a za to děkuji.
24.2.2019 | Markéta Nováková 17
Rychlá komunikace a odeslání zboží. Spokojenost, můžu jenom doporučit. Děkuji
21.1.2019 | Kire
1/4
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--