Menu
--
Hodnocení prodejce: Marabu
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(172)
(2)
(2)
Zlaté české ručičky
21.8.2020 | stoupíček
Moc pěkné, děkuji:-)
20.2.2020 | Marta14
děkuji za objednávku. zboží je krásné!
29.1.2020 | hanamatus
Vše v pořádku. Děkuji.
13.12.2019 | Vjerule
Krásné zboží,jsem velmi spokojená!
5.11.2019 | Ivrin Duskova
Na první pohled překrásné triko. Bohužel nedoporučím, triko se po půl dni nošení stalo neforemným, roztáhlo se do šířky, tím se zkrátilo. VELMI nekvalitní materiál. Žádná nabídka kompenzace, prodejkyně znala výhrady před hodnocením nákupu.
28.10.2019 | Eva Pitrunová
Vše bez problémů! Děkuji za nákup! :)
26.10.2019 | iwushkaaa
Tričko je krásné, jen mě trochu zklamalo, že je "made in Bangladesh". Naivně jsem čekala, že je ručně ušité, ale autorská práce je asi jen potisk.
3.12.2018 | lenkq
Trička jsou úžasná, moc děkuji!
24.5.2018 | MRPPA
Buďte opatrní. Objednaná vesta se po třetím nošení začala na 5 místech párat a paní Marabu mi na reklamaci odpověděla, že jsem si ji špatně oblékala!!! Odmítla vrátit peníze, vestu jsem na své náklady poslala zpět a po třech týdnech nemám ani opravenou vestu, ani vrácené peníze ani dvoje poštovné… a v tomto počasí už mi vesta stejně bude nanic. Rozhodně nedoporučuji, pokud vám podobné jednání připadá nedůstojné stejně jako mně. Hana Jansíková
6.4.2018 | Ha-ninka
Krásné bolerko!!!DOPORUČUJI!!!
24.5.2017 | AlenkaFibi
Děkuji za moc pěkné tričko
29.3.2017 | jaovečka
čiapka prišla v poriadku, pekne zabalená, ďakujem.
20.12.2016 | layers
Jsem maximálně spokojená. Moc děkuji! :) Eva N.
29.11.2016 | Eulalka
Pěkný potisk, tričko ráda nosím.
22.10.2016 | mauta27
Krásné výrobky, za které moc děkuji, bohužel delší dodací lhůta (cca 6 týdnů), sama jsem se musela dotazovat, kdy objednávka bude hotová.Linda
12.10.2016 | xmoulinka
moc pěkné, díky
8.9.2016 | růženka 007
Krásné, děkuji.
31.8.2016 | Luci-ela
Děkuji za obchůdek, jsem spokojená.
19.8.2016 | Fidinka
Tričko i bolerko je velmi nápadité a ženské, obojí z moc příjemných materiálů. Sice jsem si na tu parádu trochu počkala, ale nikdo nejsme dokonalí ;o)
15.6.2016 | mcervickova
1/9
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím