Hodnocení prodejce: jitounek
Hodnocení prodejce: jitounek
Od nakupujících
Krásné čepičky pro vnučku - malá parádnice hodně ocenila!
13.4.2021 | Miribilka
Kouzelné náušnice, skvělá prodejkyně!
19.8.2014 | jitkavi
Pěkné zpracování, rychlé dodání, velká spokojenost. Děkuji.
25.2.2014 | tmejova
Děkuji, krásné ;))
6.11.2013 | lajtki
Krásný šperk a skvělé jednání, celková spokojenost.
22.11.2012 | gejitkaf
Úžasná ruční práce, nádherné, precizně vytvořené zboží. Mohu doporučit všem opravdovým ctitelům kvalitního a zajímavého šperku.
24.5.2012 | litoria
Náušničky nemají chybu. Jsou krásné, jemné a precizně udělané. Přišly mi snad hned druhý den od objednávky. Jsem velmi spokojená. :-)
7.1.2012 | LU.Fly
Děkuji mnohokrát, vše došlo v pořádku. Šperky jsou nádherné,to bude mít dcera radost:-)) Doporučuji.
2.12.2011 | rinkk
bezproblémové rychlé vyřízení... doporučuji :-)
8.11.2011 | Mačkec
Nádherná práce , dékuji.Přeji hodně spokojených zákazníků.
3.11.2011 | katbil57
Náhrdelník i naušnice vypadají skvěle. Jitka je šikulka s dobrým vkusem! Všem doporučuji. Stálá zákaznice Ivana
15.9.2011 | Ivana Zrzavá
Červený náhrdelník, již druhý v pořadí, vypadá skvěle a rozjasní oblečej. Jitku mohu všem jen doporučit :-) Ivana
15.9.2011 | Ivana Zrzavá
Nádherná soupravička, fakt luxusní.
15.9.2011 | Ivana Zrzavá
Náušničky jsou úúúžasné, děkuji za skvělý obchůdek. CHVÁLÍM A VŘELE DOPORUČUJI!!!
15.6.2011 | DaSche
Náramek doporučuju, ideální barvičky na léto, prostě opět veliká krása. A protože mi vypršela lhůta k ohodnocení dříve nakoupených věcí, jen slovně: dělají radost mně i obdarovaným kamarádkám, díky!
16.5.2011 | Lenka Šabatková
Jitko, náušnice skvělý, díky!
16.5.2011 | Lenka Šabatková
moc pěkné:)
27.4.2011 | Martinadenk
+další 2 ks
:)
27.4.2011 | Martinadenk
Krása:)
27.4.2011 | Martinadenk
Děkuji za krásné naušky.
25.1.2011 | tiamo3
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--