Hodnocení prodejce: decoland
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(285)
(8)
(2)
na prodejním serveru neprodává, je to ostuda fleru
14.5.2021 | anmaja
 
Bohužel i moje objednávka byla po nějaké době vystornována Flerem, protože ji paní nepotvrdila a nereagovala ani na zprávy. Je to škoda, objednávala jsem tu několikrát a vždy bez problémů a paní byla moc ochotná... :(
10.5.2021 | PetkaW.
není co hodnotit - objednávku jsem zrušila
4.5.2021 | oximat
obchod už přes měsíc nefunguje, fler nereaguje - kde to jsme?
22.4.2021 | anmaja
Objednávka mi byla flerem automaticky stornována, prodejce se mi bohužel ani po opakované zprávě neozval. Mrzí mě to, protože s materiálem od decoland jsem byla vždy moc spokojená.
21.4.2021 | n-i-m-u-e
14 dní od objednávky žádná reakce. Jsem velice zklamaná.
7.4.2021 | anmaja
jsem velmi spokojená, vše proběhlo v pořádku
17.3.2021 | AralkaAxamit
39ks
Naprostá spokojenost se vším, děkuji a doporučuji.
5.3.2021 | Elianna
3ks
Krásné dřevěné výseky k dotvoření přáníček:), udělaly velkou radost.
21.1.2021 | Květiny a stromy
14ks
Vše v naprostém pořádku. Děkuji za dáreček :-)
2.12.2020 | vojtula
8ks
Děkuji za další rámečky pro mé tvoření. Vše v naprosté pořádku. Ráda doporučuji.
16.11.2020 | Ederová Jana
21ks
Obchod byl odmítnut prodejce, protože už výseky neprodává. Je to velká škoda.
6.11.2020 | sedma
 
Zákazník si objednal něco, co bylo již dlouho odstraněno z nabídky mého obchodu (našla to mezi zbožím, které bylo v prodeji před více než rokem) A když byla oprávněně odmítnuta prodat něco, co tam nebylo, začala vyjadřovat nespokojenost - velmi „zábavný“ zákazník)))
Děkuji za visačky a věci pro mé tvoření. Vše v pořádku.
3.11.2020 | Ederová Jana
15ks
Děkuji za visačky a věci pro mé tvoření. Vše v pořádku.
3.11.2020 | Ederová Jana
Vše v pořádku.
30.10.2020 | agáta k.
4ks
Dlouhé čekání na potvrzení objednávky. Odmítnutí poloviny objednávky, přestože zboží bylo zadáno v obchodě ve větším množství. Stažení zboží z obchodu až na mé upozornění, že bylo odmítnuto v mé objednávce. Na druhou stranu byly všechny mé dotazy zodpovězeny, zboží přišlo kvalitní, v pořádku, pečlivě zabalené a s dárečkem. Musím přiznat, že ten, kdo objednávku vyřizoval mé hodnocení zvrátil z negativního na neutrální a zaslouží si velké poděkování.
21.9.2020 | Dzunginka
13ks
Děkuji, vše v pořádku! :-)
19.9.2020 | daniella25
 
Veliká spokojenost ! Doporučuji !
15.8.2020 | Mariana123
Vše jako vždy velmi spokojena ! Všem doporučuji .
15.8.2020 | Mariana123
41ks
vše proběhlo v naprostém pořádku, jsem velmi spokojená s komunikací i se zbožím, děkuji
10.8.2020 | Srpovka
51ks
1/15
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--