Hodnocení prodejce: ferry
Hodnocení prodejce: ferry
Přenádherný obraz, naživo ještě více dotýkající se některých hlubin, zákoutí člověka. Kvituji způsob balení -- naprosto precizní. Milá komunikace (moc děkuji)!!!! A vřele doporučuji ostatním! :)
14.4.2022 • Kajkalia
děkuji
31.3.2022 • monika.zk
děkuji
31.3.2022 • monika.zk
rychlost a výborná komunikace, děkuji moc
15.3.2022 • monika.zk
rychlost, výborná komunikace, děkuji
15.3.2022 • monika.zk
Tady není třeba slov...:-)
24.8.2016 • Jaroslava• hodnocení starší než 5 let
Nákup bez problému, rychlé a vstřícné jednání. Básně DOPORUČUJI, je to takové pohlazení po duši, kterého nám je občas třeba. Panu Františkovi za něj děkuji ♥
29.7.2016 • Bobulínek• hodnocení starší než 5 let
Skvělá kompozice...máš nenapodobitelný rukopis. Díky.
3.6.2016 • Jaroslava• hodnocení starší než 5 let
Tohle Tvoje dílko slaví velký úspěch. Díky. :-)
3.6.2016 • Jaroslava• hodnocení starší než 5 let
Moc krásné obrázky, velmi dobrá komunikace se sympatickým prodejcem,rychlé vyřízení a odeslání objednávky. DOPORUČUJI
21.2.2016 • věra.č• hodnocení starší než 5 let
krásné...verše i kresby. jednička s hvězdičkou
30.1.2016 • věra.č• hodnocení starší než 5 let
překrásné i bolestné verše , velmi příjemná komunikace s autorem, velmi rychlé dodání. Vřele doporučuji
30.1.2016 • věra.č• hodnocení starší než 5 let
musela jsem objednat další knížečky,dárek pro ty, které mám nejradši. Něžná nádherná vyznání, výkřiky srdce...nikdy jsem nečetla lepší. Děkuji ,
30.1.2016 • věra.č• hodnocení starší než 5 let
+další 7 ks
Obrázek je krásný, má duši......povedlo se i zarámování, velmi doporučuji :).
29.10.2015 • erika22• hodnocení starší než 5 let
v sobotu v noci ,jsem si objednala obrázky..dnes je středa a mám je doma. Obrázky jsou moooc krásné a já si splnila k narozeninám jedno přání...po kterém jsem již dlouho toužila. Shrnu to, komunikace senzační, rychlost při vyřízení objednávky, obrazy krásné a prodejce..Pan malíř , velmi sympatický. Děkuji.
21.10.2015 • věra.č• hodnocení starší než 5 let
Všem doručuji!!!!!!!!!!!!!!!!
1.4.2014 • Obchodnice• hodnocení starší než 5 let
Všem doporučuji!!!!!!!!!
1.4.2014 • Obchodnice• hodnocení starší než 5 let
veliká spokojenost, obraz předčil můj vnitřní obraz a to je co říci... poklona a všem doporučuji :o)
16.12.2013 • miaooo• hodnocení starší než 5 let
Velmi rychlý a bezproblémový obchod, supr jednání, všem Ferryho doporučuji! :)
23.11.2013 • Tarra Dlabková• hodnocení starší než 5 let
Potěšil moc a těšit bude napořád. Neskutečná krása.
9.9.2013 • Jaroslava• hodnocení starší než 5 let
1/4
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--