Hodnocení prodejce: Atelier Korbel
Hodnocení prodejce: Atelier Korbel
Super nákrčník, je již čtvrtý, který u paní objednávám. Nejprve jsem objednávala pro vnučku, která ho vždy nosí celou zimu :) Nyní jsem objednala i pro ročního vnoučka a věřím, že to bude také oblíbený kousek v jeho šatníku :) Děkuji a všem doporučuji !!
8.10.2021 • Robinka
Velmi spokojená!!!
14.9.2021 • Feline 1
Super jako vždy. Vnučka je maximálně spokojená a všem doporučuji :)
20.2.2020 • Robinka
Vřele doporučuji :-)
23.1.2020 • Matýsek777
Krásná práce, děkujeme.
3.1.2020 • anna.vas
Nákrčník je parádní. Velká spokojenost :).
15.11.2019 • Peťulum
Krásné zboží, rychle vyřízení, jsem velmi spokojená :)
11.10.2019 • Miola
Moc děkuji za krásný nákrčník, moc příjemný materiál, rychlé zaslání, ochota. Ráda Vás všem doporučuji. Lucie
25.3.2019 • spicy
Krásné ponožtičky, precizní provedení
29.11.2018 • IJ1
Mockrát děkuji, krásné!
6.11.2018 • Michalek2001
Nákrčník je skvělý, vnučka má již dva a opravdu je nosí celou zimu. S mým již druhým nákupem jsem moc spokojená, zboží kvalitní a rychle dodáno. Mohu jen a jen doporučit :))
27.11.2017 • Robinka• hodnocení starší než 5 let
Děkuji za krásný svetříček. Můj druhý nákup a opě můžu jen vřele doporučit! Velmi krásný a precizně zpracovaný svetr pro miminko, navíc perfektní komunikace.
3.11.2017 • monika.kr• hodnocení starší než 5 let
Nádherné, pružné, skvěle sedí, velmi příjemné a hlavně je v nich teploučko! Výborná komunikace, vřele doporučuji :-)
25.10.2017 • Pet-pet8• hodnocení starší než 5 let
+další 3 ks
Kvalitní zboží,rychlé dodání.
21.10.2017 • kesoa• hodnocení starší než 5 let
Capáčky jsou moc hezké, jsem velmi spokojená! Děkuji Kudličková Lenka
1.8.2017 • maláLavenda• hodnocení starší než 5 let
Dobrý den, mockrát děkuji za krásné, pečlivě upletené věci. Dodání též bez jakýchkoliv problémů. Mohu jen doporučit. :-)
10.7.2017 • I.K.• hodnocení starší než 5 let
Dékuji za rychlé zaslání, vše probéhlo perfektně a doporucuju všem nákup v tomto obchůdku :-)
21.1.2017 • leroka design• hodnocení starší než 5 let
Dobrý den. Děkuji moc. Moc se tesime až je dostaneme:)
19.1.2017 • NDE• hodnocení starší než 5 let
Nákrčník je super. Velmi příjemný a pružný materiál. Vnučka v něm dělá parádu každý den a nefouká jí na krk :) Super rychlé dodání, nákup bez problémů. Všem doporučuji :)))
16.1.2017 • Robinka• hodnocení starší než 5 let
Moj opakovany nakup u pani, som nesmierne spokojna, dakujem este raz za ochotu, ustretovost a prijemnu komunikaciu:) budem sa tesit na dalsi nakup:)
8.11.2016 • jarushaa• hodnocení starší než 5 let
1/5
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--