Menu
--
Hodnocení prodejce: kochut & k
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(34)
(0)
(0)
I hodnocení velmi spokojen je vlastně málo. Je to krásná precizní práce. Moc děkuji
19.10.2020 | JanaHou
Prsten je nádherný,propracovaný,,kočka vyzařuje opravdu pohodu spící číči.. Navíc dodán v hezkém balení. Veškerá komunikace s prodejcem byla rychlá a spolehlivá. děkuji
12.10.2020 | sycek
Kochut šperky jsou sice dražší, ale krásné, precizně provedené a originální. Poetická prezentace a výborná komunikace. Již potřetí spokojenost
3.8.2020 | Jana Tremlová
Překrásné prstýnky, doporučuji.
23.7.2020 | lynettka
Výborná komunikácia, výborný prístup a ochota, nádherná práca. Budeme mať najkrajšie obrúčky na svete! :)
19.6.2020 | emylyja
Naprostá spokojenost. Milé a vstříné jednání. Originální a krásná práce. VŘELE DOPORUČUJI.
30.5.2020 | Dzunginka
Nádherné jemné náušničky, byl to dárek od rodiny ke kulatinám. Krásná práce. Velmi milá komunikace s paní prodávající. Doporučuji a jsem mile potěšena.
30.4.2020 | Apina27
Vše v naprostém pořádku, prsten je naprosto nádherný a krásně sedne. Nebyl dokonce problém vybrat jiný kámen. Moc doporučuji!
30.4.2020 | Tarakau
Výborná komunikácia, skoršie dodanie, krásny prsteň. Ďakujem Vam.
30.4.2020 | Stanenko
Velmi ochotná prodávající, perfektní komunikace, rychlé poslání, krásný prsten- doporučuji!
28.4.2020 | tama3
Nádherný a orginální prsten.Láska na první pohled. Doporučuji.
4.3.2020 | evelyna
Velmi, velmi krásné, velmi, velmi návykové. Doporučuji !!!
4.3.2020 | evelyna
Velmi příjemný obchod, profesionální a zároveň milý přístup a naprosto dokonalý šperk! Díky!
3.3.2020 | AnTENkA
Jsem moc spokojen
18.1.2020 | Tomáš3
Velmi krásné, jemné, precizní práce.Moc děkuji a doporučuji.
16.1.2020 | 123slava456
naprosto nádherné, děkujeme
20.12.2019 | k.caisova
Prstýnek je nádherný, rychlá a příjemná komunikace. Děkuji!
5.11.2019 | Eileen00
 
Nádherný prsten, precizní jemná práce.Moc děkuji a doporučuji.
11.9.2019 | 123slava456
Skvělý přístup, výměna kamenu na přání, perfektní komunikace ! Velmi doporučuji, prsteny jsou originální, nádherné a skvěle sedí :)
29.8.2019 | bejenn19
Přívěsek doputoval v pořádku a je parádní, řetízek jsem už našla, děkuji
9.7.2019 | yvona29
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím