Hodnocení prodejce: SHARAforall
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(57)
(0)
(2)
Velká spokojenost, syn i já jsme nadšeni. Velké díky i za vstřicnost při komplikacích z mé strany.
30.10.2020 | Pekuka
Parádní,teplá bundička. Dodání před termínem, super!!! Děkuji.
29.10.2020 | Adsepael
Dobrý den, moc děkuji. Krása, obrovská spokojenost:). Ušito s láskou a pečlivostí. Pěkně barevně zkombinováno. Tento obchůdek můžu jen doporučit a pochválit.
28.10.2020 | miryss
Děkuji za krásný kabátek. Jsem nadšená.
6.10.2020 | Danatka
 
Skvělý nákup, oblečení kvalitně zpracované, i dětem se moc líbí. Delší doba dodání, ale i tak dodáno v avizovanem termínu. Doporučuji a znovu nakoupím
29.9.2020 | Katiik
Dakujem za bundu. Super komunikacia, rychle usietie a dodanie a bunda je perfektna.
14.9.2020 | Kabbalah náramky
Doporučuji
8.9.2020 | Ivana Fišerová
Moc hezký a kvalitně ušitý kabátek, už se těším na podzim.
24.8.2020 | Majaterapaja
Super obchod! Moc děkuji a mohu jen doporučit.
20.7.2020 | Bajula
Spokojenost na 120 %, děkuji moc, mám druhý kousek a něco mi říká, že ne poslední
18.6.2020 | Hanja
Vše naprosto perfektní, precizní a jak už několikrát zaznělo v hodnocení - ještě hezčí, než na fotce... Děkuji mnohokrát!
22.5.2020 | jifi
 
Zboží kvalitně v pořádku. Bohužel jsem se však musela připomenou, jinak by mi asi zboží ani nepřišlo. Také je potřeba si specifikovat konkrétní barvu. Žádala jsem si o modrá modrá a došla mi modrá a tmavěmodrá...
13.5.2020 | Hadji
Krasne saty. Vsem doporucuji
28.4.2020 | Bibianka13
Mikina je překrásná, moc děkuji, LK
13.4.2020 | aknel321
Děkuji a doporučuji:)
31.3.2020 | julka10
Bezproblémová komunikace, středně rychlé dodání, velmi pěkné zboží (ještě hezčí než na obrázku). Doporučuji.
25.3.2020 | wam
Pěkné provedení, moc příjemný materiál a dobrá komunikace. Děkuji za obchůdek a přeji krásné jaro :)
14.3.2020 | anaji
špičkový kabát,díky za prodloužené rukávy. maximální spokojenost.
10.3.2020 | Kožené obojky Silie
Mockrát děkuji.. softky jsou super!!!
3.3.2020 | blendulinecka
Krasne provedeni, velmi prijemny material. Kapuce je kratsi, ale snad nebude vadit.
20.12.2019 | hamamelis
1/3
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--