Hodnocení prodejce: procitnuTě
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(13)
(0)
(0)
Sice hodnotím měsíc dozadu, ale snad se bude hodnocení i tak počítat. Musím uznat neskutečně se mi líbí ta myšlenka jak je to zpracované a celkově takové zajímavé spojení šperků a přírody. Celkem mě i překvapila i snaha, že mělo být namířeno k mému vlastnictví. Jenže já trubka mohl říct, že to byl dárek pro mou přítelkyni, ale i tak sme se spolu zasmáli mojí hlouposti. No ode mě vše a kdyby náhodou někdo nepochopil tak za mě doporučuju za ty penízky to stojí.
9.4.2021 | Kubent
Tohle je taková potěcha pro oči i duši
13.3.2021 | Andrejak
nádherná tvorba, přírodní balení a skvělá komunikace. Moc doporučuji
10.2.2021 | Mrc
Musím poděkovat a pochválit úžasnou práci. Krásné produkty! Doporučuji!
1.1.2021 | lada-jaffe
Koupila jsem přívěšek s houbou pro maminku houbařku, vkusná krása na krk na časy bez hub. Přišel velmi rychle a ještě nádherně zabalený, jsem ohromně spokojená a mohu nákup jedině doporučit!
9.12.2020 | LanaEstari
Přišel mi nádherný balíček, ale bohužel se na jeho obsah budu moci podívat až o Vánocích. Již teď jsem ale s obchodem velmi spokojená a nemůžu se dočkat! :-) Autorku už delší dobu sleduji na Instagramu a nemůžu se vynadívat. Vše proběhlo velmi rychle a bez problémů :-)
3.12.2020 | adavan
spokojenost! děkuji :)
19.11.2020 | witaxis
Krásný šperk, super přístup, rychlé doručení, krásné balení. Všechno na 100% :-)
2.11.2020 | Kaywinnit
Skvělý výrobek, rychlé a velice milé jednání. Díky moc!!
1.10.2020 | Froni
Přenádherný šperk! DOKONALOST. Myslím, že ho nikdy nesundám! Děkuji tisíckrát! Jste strašně šikovná!
3.9.2020 | Michaela3396
Kouzelný náhrdelník, nosím ho teď všude, jsem zamilovaná <3. Moc děkuji! :)
8.6.2019 | nikoletta1
krasny nahrdelnik
5.6.2019 | lylye
moc pěkné, díky:)
4.6.2019 | B.B
1/1
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--