Hodnocení prodejce: Jindřich Sedláček
Hodnocení prodejce: Jindřich Sedláček
Rychlost dodání. Pěkná práce
6.1.2023 • Kosi
Manikůra je pěkně zpracovaná, kompaktní. Nůžky výborně ostré, děkujeme.
4.1.2023 • Lucie-Klara
spolehlivost, rychlost; dokladovka je parádní; mohu jen doporučit
22.10.2022 • cukrenka-c1
Vše v naprostém pořádku, mohu doporučit...
7.4.2019 • IvanaKnesplová
Opravdu zajímavé dárky pro letošní nadílku. Doporučuji.
14.12.2018 • iva chadová
Děkuji za rychlé odeslání.
13.9.2018 • mabella
Túto peňaženku som kúpil prvykrát pred mnohými rokmi v Piešťanoch na Remeselných trhoch a stále je super. Som ale rád, že som našiel výrobcu a kúpil si novú. Lepšiu peňažeku som ešte nemal!n
14.6.2018 • vojtech.taborsky
Supr peněženka, maximálně spokojen.
31.1.2018 • Manijo• hodnocení starší než 5 let
Rych
15.12.2016 • Borek40• hodnocení starší než 5 let
Doporučuji, vkusné a vhodné na sportovní putování. A.
12.12.2016 • zverinova1• hodnocení starší než 5 let
Oceňuji velmi vstřícné a rychlé jednání, výrobky se mi moc líbily.
17.11.2016 • janasek66• hodnocení starší než 5 let
před zakoupením zboží jsem prodejci zaslal dotaz na zboží a obratem mi bylo telefonicky odpovězeno
12.10.2016 • Vlad69• hodnocení starší než 5 let
zboží odpovídá popisu, je kvalitní, s tímto výrobkem mám skvělé zkušenosti, i po delším čase používání vše drží a korek získá krásnou hladkou patinu, děkuji
21.4.2016 • Tamarada• hodnocení starší než 5 let
Dobrá komunikace s prodejcem, po vyjasnění rychlé doručení. S výrobky jsem spokojena a tento obchod mohu doporučit.
4.12.2015 • sivák• hodnocení starší než 5 let
děkuji, vše v pořádku, ráda doporučím
3.12.2015 • Valerie.atd• hodnocení starší než 5 let
Spokojenost. Mohu doporucit.
25.11.2015 • sivák• hodnocení starší než 5 let
Rychlé a korektní jednání. Děkuji!
7.9.2015 • Katchenka_007• hodnocení starší než 5 let
vse probehlo jak ma
10.7.2015 • pavlouskova.jana• hodnocení starší než 5 let
Jsem nadmíru spokojená s nákupem. Zboží odpovídá fotografii. Komunikace s prodejcem byla výborná a zboží dorazilo velmi rychle.
4.2.2015 • Michaela Čermáková• hodnocení starší než 5 let
Bez problémový nákup, naozaj som veľmi spokojná. Ďakujem Vám veľmi pekne!
14.1.2015 • Rechina24• hodnocení starší než 5 let
1/3
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--