Hodnocení prodejce: atelier.ap
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(30)
(0)
(0)
Krásný obraz, jsem nadšena.. Děkuji
5.3.2020 | lpp
Obraz se mi moc líbí, děkuji.
3.3.2020 | Hana HAV
Vše v pořádku, pečlivě zabaleno a na obraz se nemůžu vynadívat. Jen doporučuji :)
27.5.2016 | Impatiens glandulifera
Krásný obrázek, super zabaleno, bleskové zaslání - vše perfektní, moc děkuji. ljuba
13.5.2015 | ljuba1
Mám krásný obrázek, děkuji a ráda doporučuji !
6.4.2015 | Lištice
Tak a mám jej ... a je naprosto NÁDHERNÝ! A ještě byl u mě velice rychle. Moc děkuji, bude mi jistě dlouho dělat radost, a vřele doporučuji.
2.1.2015 | Tynnnka
doporucuji zamerit vasi pozornost
14.11.2014 | Jan Surýnek
moc pěkný obrázek! Děkuji!
8.10.2014 | madlaf56
Obrázky jsou překrásné, všechno proběhlo v nejlepším pořádku. Děkuji.
11.6.2014 | jichola
Dorazil v pořádku a je nádherný. Děkuji.
21.5.2014 | Amélka
Překrásné obrázky, pečlivě zabalené na cestu. Děkuji
13.5.2013 | lenketina
Ahoj, došlo mi, že jsem po tak dlouhé době ještě neodeslala ohodnocení, takže ještě jednou moc díky. Rybky visej nad postelí a vyjímají se moc pěkně. Lu
4.5.2013 | LUdmilyArcha
moc pěkné, děkuji
13.12.2012 | iva.sum
děkuji, jsem spokojena a těším se, až si rybky pověsím na zeď :)
8.6.2012 | Eeek
Pěkná vážka, ale Česká pošta je fakt děsná! Trochu se nám to pomuchlalo, snad to nebude po zarámování vidět....
21.2.2012 | Jiřina Bočková
Krásný obrázek, nemám slov. Moc děkuji a doporučuji!!!
20.8.2011 | peou
moc Vám děkuji za obrázky. vše proběhlo v naprostém pořádku a takovou rychlost jsem ani nečekala. už se těším, až je nechám zarámovat a vyvěsím. jsou krásné.
3.5.2011 | andrjusa
Vše v pořádku. Andělíček je moc hezký, je to dárek a určitě se bude líbit.
14.3.2011 | li-lea
No ten hrošík je boží!!Fakt super:)))
8.2.2011 | Lenny69
zboží zasláno včas, vše OK
31.1.2011 | nota
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--